saltar al contingut principal
Cercar
URV

UNIRUN


13 març 2022 – UNIRUN – 

En què consisteix?

La Unirun és una prova atlètica que pretén fomentar nous reptes en l'atletisme universitari implicant a les 12 Universitats Catalanes en una competició de running popular. Es tracta d'un recorregut de 5.000 m. 

Qui hi pot participar?

És una competició per Universitats, motiu pel qual els corredors que s'inscriguin individualment s'han d'identificar amb una de les 12 Universitats catalanes. La participació està oberta a tothom, ja siguin alumnes, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzats d'alguna de les Universitats. 

Entrenaments per preparar la UNIRUN ( + info

Vols córrer la UNIRUN ? Aquest any, gràcies a la col.laboració amb Viding-St.Jordi , t'oferim uns entrenaments per preparar la cursa i arribar en bona forma. Tant si vols millorar la teva marca de 5K com si vols iniciar-te en una cursa pots aprofitar aquests entrenaments.

A més, si assisteixes als entrenaments i participes en la UNIRUN pots aconseguir 1 crèdit d'Activitats Universitàries Reconegudes.

Premis

Als 3 primers classificats absoluts en categoria masculina i femenina. Al primer i primera classificada de cada Universitat. A la Universitat guanyadora. A la Universtat guanyadora en categoria masculina i en categoria femenina.

Com puc inscriure-m'hi?

Per a participar a la cursa és obligatori inscriure's prèviament. És imprescindible indicar la Universitat que es vol representar i la talla de samarreta.

Autocar gratuït

S’ofereix servei gratuït d’autocar per tota la comunitat URV. IMPORTANT: Si per qualsevol motiu no s’ocuparà la plaça reservada, aquesta haurà de ser alliberada enviant un correu-e a competicio@urv.cat. En aquest cas, es donaria accés als inscrits/es de la llista d’espera.   

  • Reserva la teva plaça < AQUÍ > Atenció: reserves personals i individuals, aconsellem no fer reserves en nom d’un tercer/a. 
  • Horaris i localitzacions: 
    • 6:45h REUS, Avda. Marià Fortuny ( davant Carrefour)
    • 7h TARRAGONA, Campus Catalunya ( Avda. Catalunya, 35)
    • Horari aproximant de tornada: 13:30h 

Reconeixement de crèdit

Per la participació a la UNIRUN 2022 es pot obtenir un 0.5 crèdits AUR. I si assisteixes als entrenaments i participes en la UNIRUN pots aconseguir 1 crèdit d'Activitats Universitàries Reconegudes.