saltar al contingut principal
Cercar
URV

Estratègia


Les universitats som agents imprescindibles per engendrar futur. Ho som en la mesura que formem les generacions que ens succeiran i també creem les condicions necessàries, a través de la recerca i el coneixement, per a l'evolució econòmica i social de la societat en general i del nostre territori en concret. Ens toca assumir aquest repte i aquesta responsabilitat en un context de canvi permanent.

Aquesta adaptació necessària i ràpida a les circumstàncies canviants fa més indispensable que mai tenir clar quin és el nostre full de ruta, la nostra brúixola en els àmbits estratègics de la URV. En aquest marc presentem el primer Pla estratègic del CRAI, mentre continua el procés d'elaboració dels plans en l'àmbit de la docència i la recerca, que està previst aprovar-los en la sessió del Claustre al maig del 2024.

Amb aquests nous plans comencem a dibuixar i a definir la URV del 2030, amb uns documents que ens orientaran sobre què cal fer per assolir les fites i els objectius que ens hem marcat, perquè a l'hora d'elaborar-los s'han escoltat totes les veus.

Josep Pallarès Marzal
Tarragona, novembre del 2023

A banda dels plans estratègics, aquí trobareu el recull d'altres plans operatius que guien l'activitat de la Universitat Rovira i Virgili.

La Universitat Rovira i Virgili manté un ferm compromís amb la qualitat i la millora contínua, com a part de la seva identitat i estratègia en tots els àmbits d'activitat: docència, recerca, transferència de coneixement, compromís social i gestió dels recursos.