saltar al contingut principal
Cercar
URV

URV Ciutadana


La Universitat Rovira i Virgili és una institució dinàmica i compromesa amb el seu entorn i el desenvolupament de la societat. La seva condició d'agent social actiu l'ha conduït a posar en marxa el programa URV Ciutadana, una proposta innovadora que fomenta la convivència i obre les portes a persones de tots els àmbits, sense límits d'edat, classe social o ubicació geogràfica.

Aquesta iniciativa està dirigida a persones més grans de 18 anys que desitgen ampliar els seus coneixements i comprendre millor l'evolució de la societat i els canvis en l'entorn. D'aquesta manera, tenen l'oportunitat d'accedir als ensenyaments que s'imparteixen a les facultats i escoles de la URV i de conviure amb estudiants universitaris.

No és necessari tenir cap titulació prèvia ni superar cap prova d'accés per participar en aquest programa.

Matrícula 2024-2025:
Assignatures del 1r quadrimestre i anuals: del 15 al 19 de juliol de 2024. La matrícula s’ha de fer de forma telemàtica mitjançant l’adreça electrònica urvciutadana(ELIMINAR)@urv.cat. Per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic o telèfon.

Contacte

  • URV Ciutadana
    Oficina d’Igualtat i Compromís Social
  • Campus Catalunya
    Av. Catalunya, 35. 43002 – Tarragona
  • 977 29 70 70
  • Horari d'atenció: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h (cal demanar cita prèvia per correu-e)