saltar al contingut principal
Cercar
URV


El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la Universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

El projecte pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi resposta per apropar-hi coneixement i contribuir al progrés de les comarques meridionals de Catalunya mitjançant la creació d’una xarxa de seus. Cadascuna d’elles disposa d'un/a responsable, un/a professional coneixedor del teixit social i econòmic de l'entorn.

Aquest projecte compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que acullen les seus i posen espais municipals a disposició de la Universitat per dur-hi a terme les activitats, i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. També cal destacar la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner en la seva tasca facilitadora del contacte entre la Universitat i els ajuntaments i els centres d’estudis.

Setmana de la Ciència 2022 al Campus Extens