saltar al contingut principal
Cercar
URV

Presentació


La URV va ser creada el 1991 pel Parlament de Catalunya, a partir de centres universitaris ja existents. Es recuperava així la Universitat de Tarragona del segle XVI. Des del primer dia de funcionament ha tingut un objectiu molt clar: posar el coneixement al servei de la societat per contribuir al desenvolupament social i econòmic del seu entorn, un context que s’ha anat transformant amb el pas del temps.

Els canvis socials i culturals ens han obert les portes d’un nou marc i han fet d’Europa un espai d’interacció obligat per als nostres estudiants i futurs treballadors. A la URV formem professionals sota els plantejaments d’harmonització europea, aspecte clau per obrir portes en un món laboral sense fronteres. Tot això ho fem a través d’una oferta de formació completa, amb prop de 60 estudis de grau i 60 màsters (una gran part interuniversitaris), un ampli programa de doctorat i una àgil programació de formació permanent per acompanyar els professionals en l'actualització constant de coneixements i millora de les seves capacitats. De tot plegat en gaudeixen més de 15.000 estudiants.

Les dades confirmen la URV com a universitat de referència a Catalunya i a l’espai europeu per la qualitat de la docència, l’aposta per la formació contínua i l’excel·lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació.