saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informacions de la URV sobre el coronavirus →

Previous Next
L'evidència genètica humana més antiga

L'evidència genètica humana més antiga

Per primera vegada s'ha recuperat material proteic d'una espècie humana, gràcies a l'estudi d'una dent de 800.000 anys d'antiguitat, molt superior a l'aconseguida fins ara mitjançant l'extracció de l'ADN.

"Fer virtual la docència no ha de ser fer presencial la virtualitat"

La catedràtica de la URV Mercè Gisbert, experta en tecnologia educativa, dona algunes claus als docents sobre com aconseguir els objectius d'aprenentatge en línia.

Estudien el tiratge de les xemeneies del Palau Güell

Estudien el tiratge de les xemeneies del Palau Güell

Gaudí va combinar la funció ornamental amb l'extracció de fums en el disseny de les vint xemeneies que coronen el Palau Güell. Investigadors de la URV n'han determinat el tiratge, més enllà de la funció decorativa que tenen.

Segueix avançant

Segueix avançant

Els nostres màsters i postgraus tenen com a objectiu oferir-te la millor formació perquè continuïs avançant en el teu desenvolupament personal i professional i aconsegueixis les teves metes.Preinscripció oberta

La URV, al top 501-600 del món

La URV, al top 501-600 del món

La URV s'ha situat entre les 600 millors universitats del món al rànquing de Times Higher Education (THE) i al de Xangai (ARWU). Aquesta posició confirma l'excel·lència i la competitivitat internacional de la institució.

Destaquem

Estudiar a la URV