saltar al contingut principal
Cercar
URV

Serveis TIC

 • SAU

  El servei d'atenció als usuaris (SAU) dona suport en matèria TIC als diferents col·lectius de la URV.

 • Intranet

  A la Intranet de la URV trobaràs els serveis personalitzats per als diferents perfils de la comunitat universitària.

 • WIFI

  La Universitat Rovira i Virgili posa a disposició de la seva comunitat universitària el servei de xarxa oberta, consistent en la possibilitat d'accedir des de l'ordinador portàtil propietat de l'usuari a diferents serveis i recursos electrònics d'aquesta universitat, i per extensió d'Internet.

 • 2FA

  L'autenticació de doble factor (2FA) és una nova mesura de seguretat implantada a la URV. Mitjançant l'ús d'un segon dispositiu, s'afegeix una capa addicional de seguretat a l'hora de verificar la nostra identitat quan accedim a deteminades aplicacions i serveis de la Universitat.


Preguntes Freqüents 

Com accedeixo als Serveis Digitals que m'ofereix la Universitat?

Per tal de poder accedir a tots els teus aplicatius informàtics centrals (Intranet, Correu Electrònic, Campus Virtual, Expedient Acadèmic, Catàleg de la Biblioteca, etc...) heu d'utilitzar el teu NIF/NIE/Passaport i una clau d'accés, que inicialment és la teva data de naixement.

- Codi d'usuari: NIF/NIE/Passaport (Veure format)
- Clau d'accés: La teva data de naixement en format dd-MMM-aa.
Exemple: 02-MAI-78. El mes MMM pot ser (GEN, FEB, MAR, ABR, MAI, JUN, JUL, AGO, SET, OCT, NOV, DES)

Us recomanem el canvi d'aquesta clau d'accés mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url:
https://oim.urv.cat

Vull canviar la meva clau d'accés

Tots els Serveis Digitals de la Universitat validen amb el mateix codi d'usuari i clau d'accés. Podeu canviar la vostra clau d'accés actual mitjançant l'aplicatiu de Gestió d'Identitat, que podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç que es troba a la plana inicial de la Intranet, o directament mitjançant la url: https://oim.urv.cat

No recordo la meva clau d'accés

Podeu utilitzar el procediment de restabliment de clau d'accés utilitzant el carnet Universitari o mitjançant un correu electrònic de recuperació (prèviament informat).

Necessito més Ajuda

Si no trobeu resposta a la vostra consulta, si us plau us demanem que utilitzeu el Servei d'atenció als usuaris (SAU) per tal de resoldre la vostre incidència.


Com es fa servir?