saltar al contingut principal
Cercar
URV

Alumni URV


Comunitat Alumni URV

Qui hi pot formar part?

Totes les persones que heu obtingut un títol universitari oficial o un títol propi expedit per la URV. També s’inclouen les persones que van estudiar tot l’ensenyament en centres URV abans de la seva creació i els titulats/des de centres adscrits.

Si ets titulat/da URV pots formar part del Programa Alumni URV i sumar-te a la comunitat Alumni!

Aquelles persones que, tot i no ser titulades per la URV, estigueu interessades a tenir un vincle amb la Universitat, podeu formar part del programa Amics i Amigues de la URV. Consulteu els avantatges i serveis d’Amics i Amigues URV.

Cal fer algun tràmit per formar part del Programa Alumni URV?

Només cal que realitzis el formulari online d’inscripció! Són 2 minuts! 

A més, si realitzes la inscripció al Programa Alumni URV et regalem una bossa de benvinguda a la comunitat Alumni! Un cop hagis fet la incripció pots venir a recollir-la a la nostra oficina! Si no et va bé contacta amb nosaltres i buscarem altres opcions per donar-te la bossa.

Si tens tots els crèdits superats del teu ensenyament però encara no has expedit el teu títol et recomanem que t'informis a la secretaria del teu centre dels passos que has de seguir per sol·licitar-lo ja que per formar part del Programa Alumni URV cal disposar d'un títol expedit per la URV. Consulta el tràmit administratiu de sol·licitud del títol.

Té cost formar part del Programa Alumni URV?

No! És gratuït i si hi formes part podràs gaudir dels avantatges i serveis que oferim als membres de la comunitat Alumni.

Suma-t'hi! Volem seguir creixent amb tu!