saltar al contingut principal
Cercar
URV

Alumni URV


Comunitat Alumni URV

Qui hi pot formar part?

Totes les persones que heu obtingut un títol universitari oficial a la URV o un títol propi expedit per la URV (màsters i postgraus FURV). També s’inclouen les persones que van estudiar tot l’ensenyament en centres URV abans de la seva creació i els titulats/des de centres adscrits i del programa Inserlab.

Si ets titulat/da URV pots formar part del Programa Alumni URV i sumar-te a la comunitat Alumni!

Aquelles persones que, tot i no ser titulades per la URV, estigueu interessades a tenir un vincle amb la Universitat, podeu formar part del programa Amics i Amigues de la URV. Consulteu els avantatges i serveis d’Amics i Amigues URV.

Cal fer algun tràmit per formar part del Programa Alumni URV?

Només cal que realitzis el formulari online d’inscripció! Són 2 minuts! 
A més, si realitzes la inscripció al Programa Alumni URV podràs obtenir una bossa de regal de benvinguda a la comunitat Alumni!
Un cop inscrit/a, pots venir a l'Oficina de l'Estudiant a recollir-la! Si no et va bé contacta amb nosaltres i buscarem altres opcions per donar-te la bossa. 

Si tens tots els crèdits del teu ensenyament superats però encara no has expedit el teu títol et recomanem que t'informis, a la secretaria del teu centre, dels passos que has de seguir per sol·licitar-lo ja que per formar part del Programa Alumni URV cal disposar d'un títol expedit per la URV.

Com a recent titulat/da, un cop estiguis fent la sol·licitud d’expedició del teu títol a través del tràmit online corresponent també podràs inscriure’t al programa Alumni URV, en aquest cas només hauràs de fer un xec, així de fàcil! Consulta el tràmit administratiu de sol·licitud del títol.

Té cost formar part del Programa Alumni URV?

No! És gratuït i si hi formes part podràs gaudir dels avantatges i serveis que oferim als membres de la comunitat Alumni.

Suma-t'hi! Volem seguir creixent amb tu!

 Amb el suport de: