saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

Abans de començar amb el procés, cal veure quin màster de la URV s’adapta al teu perfil, i per això pots consultar l'Oferta de màster.

A la fitxa de cada màster trobaràs informació sobre els continguts, les sortides professionals o les modalitats en què s’imparteix. Contacta amb la coordinació si tens dubtes.

Compleixes els requisits per accedir?

En general, pots accedir a un màster si estàs en possessió d’un títol universitari de Grau o equivalent. A més, cada màster pot exigir-te per a l’admissió altres requisits addicionals, com coneixement d’idiomes o experiència professional, que pots consultar a la fitxa de màster, dins l’oferta.

Si ets estudiant d’últim curs de Grau, pots sol·licitar l'accés a màster i obtenir una plaça reservada. Podràs matricular-te un cop hagis acabat el Grau, si així ho acredites a la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus durant el període de matrícula.

Complements de formació

En alguns casos, segons la teva formació prèvia, la Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster pot requerir que cursis assignatures com a complements de formació, és a dir, que et serveixin per adaptar els teus coneixements i et preparin per a superar el màster amb èxit.