saltar al contingut principal
Cercar
URV

UNIRUN


5 març 2023 – UNIRUN – 9:30h Parc del Fòrum ( Barcelona) 

En què consisteix?

La Unirun és una prova atlètica que pretén fomentar nous reptes en l'atletisme universitari implicant a les 12 Universitats Catalanes en una competició de running popular. Es tracta d'un recorregut de 5.000 m. 

Qui hi pot participar?

És una competició per Universitats, motiu pel qual els corredors que s'inscriguin individualment s'han d'identificar amb una de les 12 Universitats catalanes. La participació està oberta a tothom, ja siguin alumnes, ex-alumnes, futurs estudiants, professors, treballadors, proveïdors, familiars o simpatitzats d'alguna de les Universitats. 

Premis

Als 3 primers classificats absoluts en categoria masculina i femenina. Al primer i primera classificada de cada Universitat. A la Universitat guanyadora. A la Universtat guanyadora en categoria masculina i en categoria femenina.

Com puc inscriure-m'hi?

Per a participar a la cursa és obligatori inscriure's prèviament. És imprescindible indicar la Universitat que es vol representar i la talla de samarreta.

Autocar gratuït

S’ofereix servei gratuït d’autocar per tota la comunitat URV. IMPORTANT: Si per qualsevol motiu no s’ocuparà la plaça reservada, aquesta haurà de ser alliberada enviant un correu-e a competicio@urv.cat. Places limitades. 

  • COL.LECTIUS URV ( termini del 13 al 28 de febrer 2023)

Reserva la teva plaça < TANCAT > 

  • COL·LECTIUS NO URV ( termini del 27 al 28 de febrer 2023) 

Reserva la teva plaça < TANCAT >

  • HORARIS I LOCALITZACIONS:

- 6:45h REUS, Avda. Marià Fortuny ( davant Carrefour)

- 7h TARRAGONA, Campus Catalunya ( Avda. Catalunya, 35)

- Horari aproximant de tornada: 13:30h 

Reconeixement de crèdit

Per la participació a la UNIRUN 2023 es pot obtenir un 0.5 crèdits AUR. d'Activitats Universitàries Reconegudes.