saltar al contingut principal
Cercar
URV

Oficina Logística del Campus Catalunya


El campus Catalunya se situa al bell mig de la ciutat de Tarragona i neix amb la voluntat d’unificar les infraestructures i millorar l’aprofitament de recursos dels tres centres que actualment l’integren: la Facultat de Lletres, la Facultat de Ciències Jurídiques i la Facultat d'Infermeria; al mateix temps, la seva privilegiada ubicació esdevé una eina clau per acostar tant el coneixement com els serveis que la URV ofereix a la ciutadania.

A més dels tres centres esmentats, al campus hi conviuen deu departaments, dotze grups de recerca, el Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI), el Servei de Recursos Lingüístics, l’Aula de Cinema, l’Observatori de la Igualtat i alguns dels serveis centrals.

Avui dia el campus Catalunya acull més de 3.500 estudiants i en un futur s’espera arribar als 5.000, quan s’hi estableixi la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

D’aquesta manera, la URV aplega les dependències de la ciutat de Tarragona en tres ubicacions: el campus Catalunya, el campus Sescelades i l'edifici del Rectorat.

Contacte