saltar al contingut principal
Cercar
URV

Iubilo URV


Què és el programa Iubilo URV?


El programa Iubilo URV és el punt de trobada entre el personal jubilat de la URV i la universitat: una comunitat formada per persones que ja s’han jubilat però segueixen tenint iniciativa, coneixements i talents, individuals i col·lectius, per posar-los al servei de la societat.

Quin grau de reconeixement té?


Iubilo URV és un programa reconegut oficialment per la Universitat Rovira i Virgili. Així ho recull l’article 107 dels Estatuts de la URV, que diu textualment: “Les comunitats Alumni i Iubilo es consideren vinculades a la Universitat d’acord amb els programes aprovats pel Consell de Govern.

Qui pot formar-ne part?


El programa Iubilo URV és obert a totes les persones jubilades de la Universitat Rovira i Virgili (PDI i PAS). En paral·lel, existeix el grup d’Amics i Amigues de Iubilo URV, que rep informació sobre les activitats que organitzem.

Quins avantatges té?


L'adhesió al programa Iubilo URV és gratuïta i permet:

  • Seguir tenint la informació i poder participar en els actes que s'organitzen a la URV.
  • Col·laborar en activitats de caire social, cultural, cívic o de voluntariat. Dona un cop d’ull a l’apartat Activitats per fer-te’n una idea.
  • Disposar d'un correu electrònic al domini URV.
  • Mantenir el carnet universitari.
  • Formar part de les aules culturals de la URV: música, art, cinema, teatre, aules de la gent gran, entre altres possibilitats.

Com em puc apuntar?


Si estàs jubilat o jubilada i has treballat a la URV, omple el formulari d’inscripció i entra a la comunitat Iubilo URV

Vols saber-ne més?


Posa't en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu suport.gestio(ELIMINAR)@iubilo.urv.cat i aclarirem tots els dubtes que tinguis.