saltar al contingut principal
Cercar
URV

Amics i Amigues de la URV

Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans majors d'edat interessats a vincular-se al projecte i els objectius de la Universitat.

Com fer-se amic o amiga de la URV

  • Comunitat universitària (antic PAS I PDI): si en algun moment heu format part de la comunitat universitària de la URV, només cal emplenar el formulari electrònic a l'apartat Donar-se d'alta.
  • Si ets titulat/da de la URV et recomanem realitzar la teva alta al col·lectiu d’Alumni URV on, de forma gratuïta, comptaràs amb serveis associats molt similars als d’Amics i amigues i a més podràs accedir a tota l’oferta d’activitats pel desenvolupament professional i personal que organitzen. 
  • Si ets jubilat/da de la URV (PAS i PDI) com a novetat existeix el programa Iubilo amb l'objectiu de reforçar el vincle amb la Universitat i oferir-los un programa propi que els proporcioni serveis i activitats del seu interès.
  • Ciutadans en general (externs): si sou majors d’edats i mai no heu format part de la comunitat universitària de la URV, us hi ha de convidar un membre (PAS o PDI) actiu de la URV. Ho poden fer a través de la intranet, en concret a l’apartat “Gestió Amics i Amigues”.
    Si no coneixeu cap membre de la URV, ens podeu enviar un correu electrònic(ELIMINAR) i us gestionarem la invitació perquè us pugueu donar d'alta.

En el formulari d'alta cal omplir una sèrie de dades i adjuntar una fotografia de carnet escanejada. Al final del procés caldrà efectuar, si escau, el pagament de manera electrònica.

Carnet d'Amics i Amigues de la URV

Les persones adherides al programa disposen del carnet d'Amics i Amigues, que les identifica i acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. El carnet es farà arribar als nous usuaris per correu postal certificat al domicili indicat en el formulari d'alta en el termini aproximat de 15-20 dies des del moment de l'alta.

(!) Tot i no tenir el carnet, des de l’endemà de l’alta tindreu tots els serveis actius; us podreu identificar com a amic/amiga de la URV presentant rebut que us arribarà junt amb el correu de confirmació de l'alta.  

Quin cost té?

La quota és anual i l’import varia en funció del col·lectiu d'origen al qual es pertanyi (dels 0 als 40 €/any). Consulteu-lo a la taula de preus següent segons col·lectius.

Quina vigència té?

La vigència és d'un any, a comptar des del moment que s'ha tramitat l'alta.

Avantatges i serveis

Formar part del programa d’Amics i Amigues de la URV permet gaudir d’avantatges i serveis. Els podeu consultar a l’apartat d’avantatges i serveis.

Com es pot renovar?

Quan falti un mes perquè l’anualitat caduqui, l'amic/amiga rebrà un correu electrònic en què se li recordarà que, si ho desitja, pot renovar-lo. Això comporta un nou pagament que li donarà dret a un any més de vigència.

Junts som més forts. La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.