saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible - WATERSHED


En el marc del Dia Mundial de l'Aigua, el passat divendres dia 22 de març a les 19.15 hores i al Centre Cultural de Cambrils va tenir lloc la projecció del documental WATERSHED, dirigit l'any 2012 per Mark Decena i produït pel reconegut actor nord-americà Robert Redford. Aquesta activitat, organitzada per l'Ajuntament de Cambrils, va comptar amb la col·laboració de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.

Sinopsi:

Mentre el més estancat i desviat riu del món lluita per mantenir a 30 milions de persones a l'oest dels Estats Units i Mèxic, l'acord de pau conegut com el Pacte del Riu Colorado està arribant al seu límit.

Com podem satisfer les necessitats d'un poble en creixement davant l'augment de temperatures i la disminució dels nivells de pluja en un terra que ja és àrida? Com trobar l'equilibri entre els interessos en competència de les ciutats, l'agricultura, l'oci, la flora, la fauna i les comunitats indígenes amb dret a aigua?

A Watershed, Jeff Ehlert, guia de pesca amb mosca artificial del parc nacional de Rocky Mountain, uneix sis habitants i treballadors de la conca del Riu Colorado que reflecteixen una nova i convincent ètica de l'aigua mentre comparteixen les seves històries i il·luminen un camí de coexistència suficient per a tots.

Cliqueu aquí per veure el cartell informatiu.