saltar al contingut principal
Cercar
URV

Beques de la Càtedra DOW/URV per participar a la Universitat d'Estiu URV 2013


La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible convoca 12 beques per participar al curs d'estiu: "Turisme: eina de cooperació per a un desenvolupament sostenible. Realitat o ficció?"(600498).

Aquest curs de la Universitat d'Estiu 2013, de 25 hores de durada, es realitzarà els dies de l'1 al 5 de juliol en horari de matí al Campus Catalunya de la URV i està coordinat per la Dra. Marta Nel·lo, professora del Departament de Geografia de la URV.

Podeu consultar les dades i el programa a Universitat d'Estiu 2013.

Les beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible consistiran en la meitat del preu de la matrícula d'aquest curs d'estiu.

Els alumnes interessats en obtenir aquestes beques han de descarregar, omplir i enviar en format PDF el document de sol·licitud a l'adreça electrònica de la Càtedra DOW/URV (desenvolupament.sostenible@urv.cat). Document al qual hauran d'incorporar un text entre 300 i 500 paraules, on expliquin quina és la seva motivació per participar en aquest curs d'estiu.

Els alumnes que vulguin optar a aquestes beques NO s'han de matriculat al curs d'estiu fins a saber la resolució d'aquesta convocatòria.

La data límit de recepció de sol·licituds serà divendres dia 14 de juny de 2013. La resolució tindrà lloc com a molt tard dimecres dia 19 de juny i els alumnes seleccionats rebran un correu de confirmació.

Un cop rebuda aquesta confirmació, els alumnes seleccionats hauran de realitzar la matrícula com a becaris de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible (50% de descompte).