saltar al contingut principal
Cercar
URV

Acte d'entrega dels premis del IV Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV


Un total de 70 fotografies es van presentar al IV Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible organitzat conjuntament amb la Facultat de Química de la URV. En aquesta edició el lema del concurs va ser: "Millorem el nostre entorn amb hàbits més sostenibles".

El jurat del concurs va estar format per un representant de Dow Chemical Ibèrica a Tarragona, un representant de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili i un representant de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, que va comptar amb l'assessorament del fotògraf Joan Güixens (Güixens Fotografia) del Vendrell.

L'acte d'entrega dels premis va tenir lloc el dimecres dia 24 d'abril durant les Jornades sobre Química Verda, i va comptar amb la presència (d'esquerra a dreta) del Dr. Òscar Saladié (Director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible), el Dr. Joan Igual (Degà de la Facultat de Química), el Sr. Josep Boronat (Cap de Relacions Institucionals de DOW Chemical Ibèrica a Tarragona), el Sr. Joan Güixens (Güixens Fotografia del Vendrell) i els premiats.

Els premiats van ser:

- 1r premi: Ramon Rodríguez Leor - "Està en les nostres mans"

- 2n premi: Francisco Martínez Espinar - "Ús eficient de l'energia"

- 3r premi: Raquel Santos Lacueva - "Muévete sosteniblemente"

El Dr. Joan Igual, Degà de la Facultat de Química, amb Ramon Rodríguez guanyador del IV Concurs de Fotografia de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible.