saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs Universitat d'Estiu URV 2016 - Educació per a la sostenibilitat


El passat dijous dia 26 de juny  el Campus Catalunya de la URV va acollir el Curs de la Universitat d'Estiu 2016 "Educació per la sostenibilitat" organitzat per la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

El curs es va estructurar en tres parts. Inicialment el Dr. Òscar Saladié, director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible, va presentar les activitats que es realitzen des de la Càtedra en matèria d'educació per a la sostenibilitat.

Seguidament el Sr. Antonio De La Torre, tècnic del Servei de Recursos Científics i Tècnic de la URV i responsable del Pla de Medi Ambient de la URV, va donar informació sobre la gènesis d'aquest Pla, quines actuacions s'han realitzat fins al moment i quin són els objectius de cara l'any 2020.

Finalment la Dra. Gisela Cebrián, directora del màster en Direcció, Innovació i Lideratge de Centres Educatius de la Universitat Camilo José Cela, va realitzar una conferència amb el títol "L'educació per a la sostenibilitat: de la teoria a l'acció" i seguidament el taller "L'educació per a un futur sostenible: el paper de la comunitat educativa".

El curs va tenir una participació de 21 persones entre estudiants universitaris, professorat d'ensenyament secundari i PDI i PAS de la URV.