saltar al contingut principal
Cercar
URV

Acte d'entrega dels premis del VI Concurs de Fotografia: “Reaprofitem els residus”


El passat dia 15 d’abril es van lliurar els premis del VI Concurs de Fotografia amb el títol “Reaprofitem els residus, activitat programada dintre les VIII Jornades sobre Química Verda que organitza la Facultat de Química de la URV.

El concurs de fotografia convocat per la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible s’hi van presentar un total de 36 fotografies, les quals van estar valorades pel jutjat del propi concurs format per un representant de Dow Chemical Ibèrica a Tarragona, un representant de la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili i un representant de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, que va comptar amb l'assessorament del fotògraf Joan Güixens (Güixens Fotografia) del Vendrell.

Un cop presa la decisió per part del jurat, les fotografies premiades van ser les següents:

Tercer premi: Sandra Martín Grau: “La vida i la mort”

Segon premi: Maria Pérez Muñoz: “Recontenir”

Primer premi: Laura Marín Rodríguez: “La Tarraco recicla”

Les fotografies premiades (d’esquerra a dreta) Maria Pérez Muñoz: “Recontenir”, Laura Marín Rodríguez: “La Tarraco recicla” i Sandra Martín Grau: “La vida i la mort”.

L’entrega de premis va comptar amb la presència del Sr. Joan Güixens (Güixens Fotografia del Vendrell), el Sr. Alfred Arias (DOW Chemical Ibèrica a Tarragona), la Dra. Yolanda Cesteros (Degana de la Facultat de Química de la URV), el Dr. Xavier López (coordinador de les VII Jornades de Química Verda) i el Dr. Òscar Saladié (Director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible).

Amb anterioritat a l’entrega de premis, els assistents van poder presenciar la conferència Valorització de residus agrícoles i industrials per a fer hidrogen a càrrec del Dr. Jordi Llorca (UPC).