saltar al contingut principal
Cercar
URV

Beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible per participar a la Universitat d'Estiu URV 2014


La Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible realitza la convocatoria de beques per participar al curs d'estiu: "Fem més sostenible el nostre desenvolupament"(600505).

Aquest curs de la Universitat d'Estiu 2014, de 25 hores de durada, es realitzarà els dies del 30 de juny al 4 de juliol en horari de matí a la Facultat de Turisme i Geografia i està coordinat pel Dr. Òscar Saladié, director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible i professor del Departament de Geografia de la URV.

Podeu consultar les dades i el programa al tríptic.

Les beques de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible consistiran en la meitat del preu de la matrícula d'aquest curs d'estiu.

Els alumnes interessats en obtenir aquestes beques han de descarregar, omplir i enviar en format PDF el document de sol·licitud a l'adreça electrònica de la Càtedra DOW/URV (desenvolupament.sostenible@urv.cat). Document al qual hauran d'incorporar un text entre 300 i 500 paraules, on expliquin quina és la seva motivació per participar en aquest curs d'estiu.

Els alumnes que vulguin optar a aquestes beques NO s'han de matriculat al curs d'estiu fins a saber la resolució d'aquesta convocatòria.

La data límit de recepció de sol·licituds serà dijous dia 12 de juny de 2014. La resolució tindrà lloc com a molt tard divendres dia 13 de juny i els alumnes seleccionats rebran un correu de confirmació.

Un cop rebuda aquesta confirmació, els alumnes seleccionats hauran de realitzar la matrícula com a becaris de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible (50% de descompte).