saltar al contingut principal
Cercar
URV

FEM RECERCA!

Explorant el món de les aplicacions: taller per a joves innovadors

Grup de recerca CloudLab (DEIM, ETSE)
Facultat/campus ETSE/Campus Sescelades
Àmbit al qual s'adreça l'experiència Arquitectura i enginyeries
Públic destinatari Alumnat de batxillerat, de CFGS i de 4t de l’ESO
Nombre d'assistents Entre 10 i 30 alumnes
Ensenyament amb el qual es relaciona Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions,….
Durada 1.30 h
Resum de l'experiència

Aquest taller cerca ampliar l'horitzó dels joves en brindar-los una visió més detallada i accessible sobre el funcionament de les aplicacions que utilitzen al seu dia a dia. Al llarg de l'activitat, ens submergirem en diversos temes relacionats amb les tecnologies presents als dispositius mòbils, explorarem les aplicacions dissenyades per satisfer les seves necessitats i descobrirem com l'emmagatzematge al núvol possibilita la creació d'idees innovadores.

Ens entusiasma la idea de brindar als joves l'oportunitat d'expandir els seus coneixements i comprendre en profunditat com funciona el món fascinant de la tecnologia des d'una perspectiva més directa i, sobretot, divertida. A mesura que avancem al taller, explorarem els secrets de les aplicacions, des del seu desenvolupament fins al seu funcionament en el dia a dia, desmitificant qualsevol complexitat i apropant-los a l'essència de la seva operativitat.

A més, aprofitarem aquest espai per fomentar el pensament creatiu i generar idees innovadores. Volem que els joves comprenguin que ells també poden ser partícips de la revolució tecnològica, i que el coneixement i la comprensió de com funcionen les aplicacions poden ser un trampolí per a la seva creativitat i emprenedoria.