saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com i on puc obtenir el carnetURV?


El procediment per obtenir el CarnetURV és diferent segons el col·lectiu al que pertanyes:

Estudiants de grau, màster i doctorat de la URV

Durant el mes de setembre i octubre, coincidint amb l'inici del curs acadèmic de la URV, posem a la teva disposició, en els diversos campus i centres de la universitat, punts d'emissió instantània per tal que et puguis fer el teu carnetURV.  

En cas que no hagis pogut obtenir el teu carnetURV durant la campanya, o en cas de pèrdues, robatoris o deteriorament hauràs d’emplenar el formulari següent

Estudiants de la FURV

Des de la FURV es posaran en contacte amb tu per tal de fer-te arribar el teu carnetURV un cop hagis pagat parcialment la matrícula i aquesta estigui formalitzada. En cas de necessitar un duplicat hauràs de posar-te en contacte amb gestió acadèmica o secretaria del Centre de Formació Permanent de la FURV.

Estudiants de centres adscrits (CESDA, EUSES, ESIC i IGEMA)

Des del teu centre es posaran en contacte amb tu per tal de fer-te arribar el teu carnetURV un cop hagis pagat parcialment la matrícula i aquesta estigui formalitzada. En cas de necessitar un duplicat hauràs d’omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Amics i amigues de la URV

Les persones adherides al programa disposen del carnet d'Amics i Amigues, que les identifica i acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. El carnet es farà arribar als nous usuaris per correu postal certificat al domicili indicat en el formulari d'alta en el termini aproximat de 15-20 dies des de la data d'alta. Podreu trobar més informació a la web d’Amics i Amigues de la URV.


PAS i PDI de la URV

En el moment de la contractació, des del Servei de Recursos Humans, es tramitarà el teu carnetURV. En cas de necessitar un duplicat per pèrdues, robatoris o deteriorament del CarnetURV caldrà que realitzis el tràmit en línia ubicat a la intranet (per consultes gestiodepdi(ELIMINAR)@urv.cat)

PAS de la FURV

En el moment de la contractació, des del servei de recursos humans, es tramitarà el teu carnetURV. En cas de necessitar un duplicat per pèrdues, robatoris o deteriorament del carnetURV caldrà que et posis en contacte amb el servei de recursos humans de la FURV.