saltar al contingut principal
Cercar
URV

El CarnetURV


CarnetURV és una targeta identificativa que conté la informació necessària per a identificar-te com a membre de la comunitat universitària URV.

El CarnetURV està disponible tant en format físic com virtual, mitjançant l’App URV, i a primers de curs desenvolupem un campanya d’emissió instantània per aquells estudiants de nou accés.

El CarnetURV és totalment gratuït i en cap cas obliga a la contractació de productes financers.  • El procediment per obtenir el CarnetURV és diferent segons el col·lectiu al que pertanyes:

Estudiants de grau, màster i doctorat de la URV

Durant el mes de setembre i octubre, coincidint amb l'inici del curs acadèmic de la URV, posem a la teva disposició, en els diversos campus i centres de la universitat, punts d'emissió instantània per tal que et puguis fer el teu carnetURV.  

> Aconsegueix el teu carnetURV durant la campanya d'emissió instantània

En cas que no hagis pogut obtenir el teu carnetURV durant la campanya, o en cas de pèrdues, robatoris o deteriorament hauràs d'emplenar el formulari següent

> Formulari de sol·licitud fora de campanya, o en cas de pèrdua, robatori o deteriorament 

Estudiants de la FURV

Des de la FURV es posaran en contacte amb tu per tal de fer-te arribar el teu carnetURV un cop hagis pagat parcialment la matrícula i aquesta estigui formalitzada. En cas de necessitar un duplicat hauràs de posar-te en contacte amb gestió acadèmica o secretaria del Centre de Formació Permanent de la FURV.

Estudiants de centres adscrits (CESDA, EUSES, ESIC i IGEMA)

Des del teu centre es posaran en contacte amb tu per tal de fer-te arribar el teu carnetURV un cop hagis pagat parcialment la matrícula i aquesta estigui formalitzada. 

En cas de necessitar un duplicat hauràs d'omplir el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Amics i amigues de la URV

Les persones adherides al programa disposen del carnet d'Amics i Amigues, que les identifica i acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. El carnet es farà arribar als nous usuaris per correu postal certificat al domicili indicat en el formulari d'alta en el termini aproximat de 15-20 dies des de la data d'alta. Podreu trobar més informació a la web d'Amics i Amigues de la URV.

PAS i PDI de la URV

En el moment de la contractació, des del Servei de Recursos Humans, es tramitarà el teu carnetURV.

En cas de necessitar un duplicat per pèrdues, robatoris o deteriorament del CarnetURV caldrà que realitzis el tràmit en línia ubicat a la intranet (per consultes gestiodepdi@urv.cat)

> Tràmit en linea per tal de sol·licitar un duplicat

PAS de la FURV

En el moment de la contractació, des del servei de recursos humans, es tramitarà el teu carnetURV.

En cas de necessitar un duplicat per pèrdues, robatoris o deteriorament del carnetURV caldrà que et posis en contacte amb el servei de recursos humans de la FURV.