saltar al contingut principal
Cercar
URV
Experiències URV

Ángel Huete García

Espanya

Grau de Llengua i Literatura Hispàniques (URV)

Màster en Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera (URV)

Doctorand al Programa de Doctorat en Estudis Humanístics de la URV

Professor col•laborador al Centre d’Estudis Hispànics de la URV.

“La docència d’espanyol com a llengua estrangera és una disciplina molt actual i competitiva, per la qual cosa necessitava d’una especialització apropiada. El que més m’ha agradat d’aquest màster han estat dues coses: poder fer pràctiques a l’estranger i que el programa fos molt intensiu, de manera que amb un any d’esforç pots aprendre una gran quantitat de metodologies i coneixements pràctics. Recomano aquesta formació pel seu caràcter internacional i i la qualitat humana i professional dels professors, els quals tenen un tracte molt proper amb l’alumne.”

Quina va ser la teva motivació principal per apuntar-te al màster?

Tenia clar que volia estudiar un màster oficial per a ser professor de llengua espanyola. A més, tenia el coneixement de que aquest màster m'obriria les portes del món laboral arreu del món, on la docència d'espanyol com a llengua estrangera és una sortida professional molt actual i cada vegada és més competitiva, per la qual cosa es requereix d'una especialització que només es pot assolir gràcies al màster.

Què és el que més t'ha agradat del programa?

Destacaria principalment dues coses. En primer lloc, el que més em va agradar va ser la possibilitat de poder fer pràctiques professionals a una institució de l'estranger gràcies a un conveni de pràctiques (en el meu cas vaig poder fer-les a una institució d'educació superior de Polònia). En segon lloc, també em va agradar molt que el màster fos molt intensiu, de manera que amb un any d'esforç pots aprendre una gran quantitat de metodologies i coneixements pràctics que em van ajudar molt a l'hora d'aplicar els coneixements que ja tenia prèviament gràcies al grau.

Quin impacte ha tingut o creus que pot tenir el màster en la teva carrera professional?

El màster ha estat com un primer passaport per a poder dedicar-me amb garanties a la docència d'espanyol, però també m'ha obert les portes als estudis de Doctorat, amb els que pretenc ampliar els meus coneixements i fiançar el meu currículum acadèmic i professional.

Quin motius tens per recomanar el màster?

És un màster oficial, amb un programa molt intensiu i divers gràcies al qual pots conèixer de ben a prop tant el panorama professional com els materials i les metodologies d'ensenyament més actuals. A més, compta amb un grup de professors i professores amb una dilatada experiència professional, els quals tenen un tracte molt proper amb l'alumne.