saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació econòmica sobre els màsters universitaris

La URV és una universitat pública, i per tant els preus dels màsters universitaris els fixa anualment la Generalitat de Catalunya al mes de juny.

  • Per calcular el preu de la matrícula has de tenir en compte el nombre de crèdits i sumar-hi les taxes i les assegurances obligatòries, que són aproximadament uns 145 €.
  • Generalment, la matrícula a temps complet són 60 ECTS per curs i a temps parcial, el mínim de crèdits és 18 i o 12, en els màsters virtuals.
  • La realització dels màsters de 90 i 120 ECTS a temps complet és de més d'un curs acadèmic. Per aquest motiu, el segon any de màster t'has de matricular dels crèdits restants, 30 o 60 respectivament, i abonar les taxes i assegurances escolars obligatòries.

Els preus per crèdit per als estudis de màster oficial fixats a la URV, dintre dels límits que estableix la Generalitat, són:

  1. Màsters habilitadors o amb recomanacions del Consell d'Universitats: 18,46 €. Així doncs, la matrícula per un curs acadèmic a temps complet costa 1.254 € aproximadament. Comprova la llista d'aquests màsters oficials.
  2. En la resta de màsters oficials de la URV:
  • Per a estudiants de la UE, Islàndia, Noruega, Liechtenstein, Suïssa i Andorra o residents a Espanya: 27,67 €. Així doncs, la matrícula per un curs acadèmic a temps complet costa 1.805 € aproximadament.
  • Per a la resta d'estudiants: 46,11 €. Així doncs, la matrícula per un curs acadèmic a temps complet puja aproximadament 2.913 €.

Consulta el preu del crèdit per a cada màster i els conceptes que inclou la matrícula.

Si has de cursar Complements de Formació, tingues en compte que comptabilitzen com a crèdits addicionals als 60 ECTS, i per tant els has de sumar al total de la matrícula.

La preinscripció té un cost de 30,21 € no reemborsables, que no es descompten del preu final de la matrícula.

Estudiants amb títols obtinguts a l'estranger que no s'hagin homologat: En la primera matrícula s'aplica la Taxa de trajectòria acadèmica, fixada per la Generalitat de Catalunya en 218,15 €.

Pagament de la matrícula


*Preus de referència del curs 2023-24.