saltar al contingut principal
Cercar
URV

Abril, mes saludable 2022

La URV celebra aquest abril el mes de la salut. Des de l'Àrea de Benestar i Salut de l'Oficina de Compromís social s'han organitzat diverses activitats per fomentar i divulgar hàbits saludables. Entre les activitats del mes destaca la VIII Caminada Saludable i la taula rodona “Mobilitat, ciutat i salut” organitzada per aquesta àrea i que s’inclou dins les activitats de la Xarxa Tarragona Saludable; també la classe de ioga i la representació teatral que formen part de les activitats emmarcades en la II Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya, coorganitzada amb altres 7 universitats públiques catalanes. A continuació trobareu totes les activitats i informació per participar-hi:

Totes les activitats de la II Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya (en línia)

Dimecres 6 d'abril:

  • 10 h. Artteràpia a la UB: Una nova eina per recuperar benestar personal. Universitat de Barcelona.
  • 11 h. Trastorn de la conducta alimentària des de dins. Universitat Pompeu Fabra.
  • 12 h. Prevenció del malestar emocional i gestió del dolor persistent a la comunitat universitària. Universitat Oberta de Catalunya.

Dijous 7 d'abril:

  • 10 h. Guardians de la salut mental: prevenció de conductes suïcides. Universitat de Girona.
  • 11 h. Sessió de Ioga Kundalini: crea un espai de tranquil·litat i pau interior. Universitat Rovira i Virgili.
  • 12 h. Tècniques de gestió del temps per al benestar emocional. Universitat Politècnica de Catalunya.

Divendres 9 d'abril:

  • 12 h. Monòleg "La dona del tercer segona", parlem de l'estigma de les malalties mentals amb Àurea Màrquez, coordina la Universitat Autònoma de Barcelona. Activitat en directe a la Sala de Teatre de la UAB, presencial i virtual. Cal inscripció prèvia per la modalitat presencial a través del formulari.
  • 13 h. Taula rodona sobre salut mental i recursos que s'ofereixen des de les universitats. Activitat en directe a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB, presencial i virtual (no cal inscripció). Xarxa Us.Cat.

Totes les activitats es podran veure en directe des del canal de YouTube de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (Us.Cat).

Activitats passades: