saltar al contingut principal
Cercar
URV

Abril, mes saludable 2024

La URV celebra novament, com als darrers cursos, la campanya, Abril, mes saludable. Des de l'Àrea de Benestar i Salut de l'Oficina de Compromís Social s'han organitzat diverses activitats per fomentar i divulgar l’alimentació i estil de vida saludable.

Entre les activitats destaquem la desena edició Caminada Saludable: A bon pas fem salut, que arriba a aquest aniversari amb una participació de més de 250 persones. Com a novetat, us convidem a participar dels consells sobre com protegir-nos del sol i evitar els seus efectes nocius amb l’activitat Que el sol no et cremi. Per últim, podeu assistir a la xerrada La proteïna vegetal és igual que la proteïna animal? Similituds i diferències, que es durà a terme a la FMCS. Totes són gratuïtes

A continuació trobareu més informació i com participar-hi:

Totes les activitats de la II Setmana Saludable Interuniversitària de Catalunya 2023 (en línia)

Dimecres 6 d'abril:

  • 10 h. Artteràpia a la UB: Una nova eina per recuperar benestar personal. Universitat de Barcelona.
  • 11 h. Trastorn de la conducta alimentària des de dins. Universitat Pompeu Fabra.
  • 12 h. Prevenció del malestar emocional i gestió del dolor persistent a la comunitat universitària. Universitat Oberta de Catalunya.

Dijous 7 d'abril:

  • 10 h. Guardians de la salut mental: prevenció de conductes suïcides. Universitat de Girona.
  • 11 h. Sessió de Ioga Kundalini: crea un espai de tranquil·litat i pau interior. Universitat Rovira i Virgili. 
  • 12 h. Tècniques de gestió del temps per al benestar emocional. Universitat Politècnica de Catalunya.

Divendres 9 d'abril:

  • 12 h. Monòleg "La dona del tercer segona", parlem de l'estigma de les malalties mentals amb Àurea Màrquez, coordina la Universitat Autònoma de Barcelona. Activitat en directe a la Sala de Teatre de la UAB, presencial i virtual. Cal inscripció prèvia per la modalitat presencial a través del formulari.
  • 13 h. Taula rodona sobre salut mental i recursos que s'ofereixen des de les universitats. Activitat en directe a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB, presencial i virtual (no cal inscripció). Xarxa Us.Cat.

Totes les activitats es podran veure en directe des del canal de YouTube de la Xarxa Catalana d'Universitats Saludables (Us.Cat).

Activitats passades: