saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa de participació a campionats en esports individuals

Informació de les novetats per representar a la URV aquest curs 22/23. Es recomana llegir tot atentament:

Els passos a seguir, per ordre, són:

1-. Mirar la informació corresponent a l'esport que esteu interessats/es: /ca/vida-campus/extensio-universitaria/activitat-fisica/esport/competicions/campionats-catalunya/esports-individuals/

2-. Omplir la inscripció de sol·licitud : AQUÍ ( termini: fins a 20 dies anteriors a la celebració del campionat) 

3- EsportsURV realitzarà les inscripcions i confirmacions necessàries per a la participació de l'estudiant als CCU23. 

4-. EsportsURV facilitarà, segons la modalitat esportiva,la roba de competició.

5-. Desplaçament: cada estudiant es gestionarà el desplaçament a la competició. EsportsURV us informarà de les condicions econòmiques del mateix. 

6-. La participació en els Campionats d’Espanya Universitaris vindrà determinada pels resultats obtinguts en els CCU ( d’obligatòria participació) . La classificació mínima per a considerar la participació de l’alumne/a als CEU és obtindre medalla d’or. Tanmateix, EsportsURV té la potestat de revisar la participació efectiva en els CEU basant-se en criteris esportius i no esportius ( responsabilitat, compromís, esforç , dedicació, entre d’altres..) 

8-. La Normativa Acadèmica de Grau i Màster (Aprovada al Consell de Govern de 24 de febrer de 2022)  al seu Art 4 Activitats avaluatives - II AVALUACIÓ D'ASSIGNATURES; indica que s'inclou com a falta justificada .....En aquest supòsit s'hi inclouen també aquells estudiants que representin la URV en competicions oficials (debats universitaris, competicions esportives nacionals o internacionals i altres), així com els estudiants que tinguin el reconeixement d'esportistes d'alt nivell quan assisteixin a competicions nacionals o internacionals. Desde EsportsURV us enviarem per correu electrònic a l'adreça d'estudiant.urv.cat el justificant corresponent de convocatòria de competició universitària.

9-. La participació en els CCU té l’adjudicació d’1 crèdit AUR. I el CEU té l’adjudicació d’1 crèdit més. Procediment sol.licitud de crèdit. També es pot demanar informació a esports@urv.cat.

10-. Tots/es els/les estudiants han de revisar la seva matrícula i comprovar que tenen incorporada l’assegurança d’accidents obligatòria addicional. En cas de lesió o accident esportiu representant a la URV, els/les estudiants estan coberts/es i han de seguir el procediment establert aquí. Si aquesta assegurança no la teniu incorporada a la matrícula es pot contractar al contacte que s’indica aquí.  

IMPORTANT: el correu electrònic per contactar serà sempre el d'estudiant URV .....@estudiants.urv.cat ( excepte estudiants de centres adscrits).

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament: competicio@urv.cat / 977558834 / 659455144 (trucada o whatsapp)

Us animem que ens seguiu a les nostres xarxes socials ( Facebook, Twitter i Instagram) @esportsurv