saltar al contingut principal
Cercar
URV

Normativa d'accés a les seleccions URV

Informació de les novetats per formar part de les seleccions URV aquest curs 22/23. Es recomana llegir tot atentament:

Els passos a seguir, per ordre,  són:

1-. Omplir la pre-inscripció de sol·licitud per entrar a la convocatòria d’entrenament de pre-selecció: de setembre (properament publicarem la data concreta) al 2 octubre 2022.

2-. En els esports que no hi hagi un mínim d’inscrits no es convocarà  i per tant, no hi haurà equip el curs 22/23.

3-. Rebre la convocatòria d’EsportsURV amb la data, lloc i hora d’entrenament de pre-selecció. En cas de no rebre resposta s’entendrà que  la vostra sol.licitud ha estat desestimada.

4-. Rebre la confirmació oficial d’EsportsURV com a seleccionat/a en el llistat definitiu de l’equip URV. En cas de no rebre resposta s'entendrà que no heu estat seleccionat/a. 

5-.Durant el curs, heu de tenir un compromís de responsabilitat amb l'equip , això és,  als entrenaments ( que seran mínims) i sobretot a les dues jornades de competició. 

6-. EsportsURV facilitarà la roba de joc en competició. Aquest vestuari només es cedirà per la competició, sent entregada i recollida el mateix dia de partit. En cap cas, els jugadors/es es podran quedar l’equipació de joc, tenint conseqüències establertes si es produeix aquest fet.  EsportsURV obsequiarà als jugadors/es amb la samarreta d’escalfament. 

7-. EsportsURV obsequiarà amb una DESSUADORA URV a tots els seus equips que es classifiquin per les semifinals dels CCU23. Els jugadors/es hauran d’haver participat com a mínim,en una jornada i en la semifinal. 

8-. DESPLAÇAMENTS CCU:aquest curs els desplaçaments es realitzaran únicament en autocar. Els/les estudiants no podran desplaçar-se en un altre vehicle sense permís previ d’EsportsURV. 

9-. CAMPIONATS D’ESPANYA UNIVERSITARIS. EsportsURV assumirà el cost ( desplaçament i manutenció m/p)  dels equips que es classifiquin als CEU23 com a Campions/es de Catalunya Universitaris.  

10-. La Normativa Acadèmica de Grau i Màster (Aprovada al Consell de Govern de 24 de febrer de 2022) al seu Art 4 Activitats avaluatives - II AVALUACIÓ D'ASSIGNATURES;  indica que s’inclou com a falta justificada …..En aquest supòsit s'hi inclouen també aquells estudiants que representin la URV en competicions oficials (debats universitaris, competicions esportives nacionals o internacionals i altres), així com els estudiants que tinguin el reconeixement d'esportistes d'alt nivell quan assisteixin a competicions nacionals o internacionals. Desde EsportsURV us enviarem per correu electrònic a l’adreça d’estudiant.urv.cat el justificant corresponent de convocatòria de competició universitària. 

11-. La participació en els CCU té l'adjudicació d'1 crèdit AUR. I el CEU té l'adjudicació d'1 crèdit més. Procediment de sol.licitud de crèdit.  També es pot demanar informació a esports@urv.cat.

12-. En cas de lesió o accident esportiu representant a la URV, els estudiants gaudeixen de l’Assegurança d’accidents obligatòria addicional . En cas de necessitat sempre s’haurà d’avisar a EsportsURV.

IMPORTANT: el correu electrònic per contactar serà sempre el d’estudiant URV  …..@estudiants.urv.cat .  

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment us podeu ficar en contacte directament : competicio@urv.cat / 977558834 / 659455144 (trucada o whatsapp)