saltar al contingut principal
Cercar
URV

Gerenta

Elisenda Capella Roca

La gerenta gestiona els serveis administratius i els recursos materials i econòmics de la Universitat, d'acord amb les normes que estableixen el Consell Social i el Consell de Govern. També li corresponen totes les altres funcions que li atribueixin la normativa vigent, l'estatut i les normes que el desenvolupin, o que li encomani el rector.

Currículum

Nascuda a Cambrils l'any 1978, he estat directora de l'àmbit de planificació, coordinació i control econòmic de l'àrea de Gerència (2005-22) de la Universitat Rovira i Virgili, després d'iniciar la carrera professional com a auditora a l'empresa Arthur Andersen (actualment Deloitte&Touche) i ser dos anys responsable de l'anàlisi de costos a la URV.

La formació acadèmica principal la vaig cursar a la URV, on vaig estudiar Administració i Direcció d'Empreses (1997-2001). L'any 2001 vaig rebre el premi de la Fundació Mollá Rudiez pel millor expedient i currículum de la promoció d'Administració i Direcció Empreses (1997-2001). Posteriorment vaig cursar un màster oficial en Organització Industrial, especialitat en Gestió Pública (2007-09), també a la URV.

He fet un postgrau en Direcció Universitària de la càtedra UNESCO (2010) a la UPC i un postgrau en Direcció Comptable i Control de Gestió (2005) a la UPF.

Com a formació addicional específica, en la gestió de les persones he cursat el programa Lideratge Influent Up&Across a ESADE (2021) i el programa Autolideratge en Temps de Crisi a ESADE (2021).

He viscut a la URV com a estudiant i després com a membre del personal d'administració i serveis (PAS) des de l'any 2003.