saltar al contingut principal
Cercar
URV

Beques de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible per participar a la Universitat d'Estiu URV 2016


La Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible realitza la convocatòria de beques per participar al curs d'estiu: "Educació per a la sostenibilitat" (2016006).

Aquest curs de la Universitat d'Estiu 2016, es realitzarà el dia 26 de maig en horari de tarda al Campus Catalunya a l'aula 309 (Avinguda Catalunya, 35 de Tarragona).

El curs està coordinat pel Dr. Òscar Saladié, professor del Departament de Geografia de la URV i director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

Podeu consultar les dades i el programa aquí.

Les beques de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible consistiran en la totalitat del preu de la matrícula d'aquest curs d'estiu (15€).

Els interessats en obtenir aquestes beques han de descarregar, omplir i enviar en format PDF el document de sol·licitud a l'adreça electrònica de la Càtedra Dow/URV (desenvolupament.sostenible@urv.cat).

Els participants que vulguin optar a aquestes beques NO s'han de matriculat al curs d'estiu fins a saber la resolució d'aquesta convocatòria.

La data límit de recepció de sol·licituds serà dijous dia 19 de maig de 2016. La resolució tindrà lloc com a molt tard divendres dia 20 de maig. Els sol·licitants seleccionats rebran un correu de confirmació. Un cop rebuda aquesta confirmació, hauran de realitzar la matrícula com a becaris de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.