saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació (2011-2020)

La Càtedra Internacional URV/Repsol d'Excel·lència en Comunicació és el resultat d'un conveni de col·laboració entre la URV, a través del Departament d'Estudis de Comunicació, i Repsol.

Aquesta Càtedra realitza activitats de recerca, de formació universitària i de divulgació en l'àmbit de la comunicació social, amb una vocació de foment de la qualitat i de l'excel·lència ètica i estètica.

Mitjançant aquesta nova estructura la Universitat Rovira i Virgili, amb el generós suport de Repsol, pretén crear i divulgar coneixement sobre el comportament i l'evolució del macrosector comunicatiu pel que fa a les seves atapeïdes interaccions amb les dimensions política, cultural i econòmica de la societat tarragonina i la catalana en el seu conjunt.

Un coneixement que contribueixi a millorar la qualitat ètica i estètica de les pràctiques comunicatives en què vivim immersos, tant pel que fa a la producció i a la difusió de continguts (perspectiva de les indústries culturals) com al seu consum i apropiació per part de la ciutadania (perspectiva dels usuaris i de l'opinió pública).