saltar al contingut principal
Cercar
URV

Jornades de Portes Obertes URV


Què són les Portes Obertes?

Les Jornades de Portes Obertes són activitats d'orientació universitària que serveixen per conèixer millor els graus que pots estudiar a la URV i com és la universitat: el professorat et detallarà, per exemple, com s'organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i mobilitats hi ha; alumnes o exalumnes t'explicaran com és l'experiència d'estudiar a la URV, i, el més important de tot, és l'ocasió per plantejar directament al professorat o alumnat, els dubtes que tinguis i aclarir-los.

A més de les Jornades de Portes Obertes presencials, l'equip tècnic d'orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l'assignació de places i quines beques i ajuts podeu obtenir els estudiants de primer de grau. També donen a conèixer quins serveis tindràs a la teva disposició per aprofitar al màxim l'etapa universitària tant dins com fora de les aules.

 • Xerrada informativa en línia: 9 de maig, a la tarda. T’enviarem la invitació per correu electrònic.

Jornades de Portes Obertes 2024

Anualment la URV organitza dues Jornades de Portes Obertes presencials adreçades a estudiants preuniversitaris de batxillerat i cicles formatius de grau superior, a les seves famílies i a professorat de secundària.

Calendari de les Jornades de Portes Obertes 2024:

 • Dissabte, 24 de febrer (matí)
 • Divendres, 19 d’abril (tarda)

Comprova més avall l’horari del grau o graus que t’interessen.

El registre a les Jornades de Portes Obertes de la URV ja està obert!

Consells pràctics i avisos

 • Si vols assistir a dues sessions el mateix dia, comprova la distància entre els campus i les localitats. Quan els centres (facultats o escoles) se situen en diferents localitats, no tindràs temps per assistir a les dues sessions completes. En aquest cas, et recomanem que visitis dos centres en dues dates diferents.
 • A l'hora de fer la inscripció, has de triar el centre (facultat o escola) que vols visitar i indicar el grau o graus que t'interessen. Abans de triar el centre, mira quins graus s'hi fan per evitar errors.
 • La inscripció s'adreça als futurs estudiants de grau de la URV. Només s'hi han d'inscriure els futurs estudiants. Els acompanyants (les famílies) no s'han d'inscriure.
 • Quan facis la inscripció, pots indicar un màxim de dues persones que t'acompanyaran. Tot i això, en alguns centres i segons el nombre d'inscripcions, només podem garantir seient a un acompanyant.
 • Et recomanem arribar a la Facultat o Escola 20 minuts abans de l'inici per acreditar-te amb el QR que rebràs per correu electrònic.
 • A Tarragona, pots complementar la jornada amb una visita a les Residències Universitàries a la ciutat de Tarragona: la Residència Universitària Sant Jordi i la Residència Universitària Tarragona Mediterrani. Contacta-hi i reserva una cita (telèfon 900.649.169 o hello(ELIMINAR)@resa.es).

Amb els graus de la URV el futur és teu!

Jornades de Portes Obertes 2024

Dissabte, 24 de febrer 2024

La Jornada de Portes Obertes s’organitza en dues sessions en diferents horaris. Si t’interessa assistir a dues sessions, t’has de registrar a totes dues però, comprova abans la distància entre els centres (facultats o escoles).

La primera sessió és a les 10h i la segona a les 12h. Et recomanem que arribis al punt de trobada vint minuts abans per acreditar-te amb el QR que t’enviarem entre 48 i 24 hores abans de la jornada.

En la taula de sota, trobaràs els horaris per a cada grau i centre i la localització. Comprova aquesta informació abans de registrar-te:

Campus/Centre

Hora

Ubicació

Inscripció
Campus Sescelades (Tarragona - Sant Pere i Sant Pau)

Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia: Grau en Psicologia

Primer, el degà de la Facultat donarà la benvinguda i presentarà el centre. Posteriorment, el coordinador acadèmic del grau explicarà el grau en Psicologia. En acabar estudiants de psicologia exposaran la seva experiència. En finalitzar les intervencions es deixarà temps per a consultes i aclariments. Finalment, es faran tallers experimentals i una visita guiada al CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és l'entrada del vestíbul de l'edifici W0 de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Es recomana entrar pel desviament de la N-240 que dona accés a la Zona Educacional i aparcar davant de l'Escola de Pràctiques, la facultat queda just al darrer d'aquest centre.

10 h

Mapa

Inscripció

Facultat d'Enologia:

Després de la presentació de la Facultat per part del degà, es faran dos grups segons el grau d'interès: Biotecnologia o Enologia. Finalment, es visitaran les instal·lacions del centre, aules i laboratoris, i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és a l'entrada principal de la Facultat d'Enologia, el carrer Marcel·lí Domingo, 1. Si vens en cotxe, pots aparcar gratuïtament a l'aparcament del campus.

10 h

Mapa

Inscripció

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química:

Primer, el director de l'escola realitzarà la presentació del centre i posteriorment, es faran grups segons el grau d'interès que es distribuiran entre els laboratoris. Finalment, es visita el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és el vestíbul de la sala de graus del Campus Sescelades (edifici E4) a l'entrada del campus per l'avinguda de Països Catalans, 26.

Si vens en cotxe, pots aparcar gratuïtament al campus.

10 h

Mapa

Inscripció

Facultat de Química:

Primer el degà de la Facultat farà la presentació del centre. Posteriorment, els coordinadors dels graus explicaran les titulacions. En finalitzar es deixarà un temps per a consultes i aclariments i es visitaran les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és a l'entrada de l'aulari (edifici N1) de la Facultat de Química.

Si vens en cotxe, pots aparcar gratuïtament al campus.

12 h

Mapa

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria: NO QUEDEN PLACES. AFORAMENT COMPLET. Pots inscriure’t a la jornada del 19 d’abril.

Primer, el director de l'Escola realitzarà la presentació del centre i posteriorment, es faran grups segons el grau d'interès. Finalment, es visita les instal·lacions, les associacions d'estudiants de l'escola i el CRAI. Consulta el programa de la jornada.

El punt de trobada és els porxos de l'aulari de l'Escola Tècnica Superior Enginyeria (edifici E1) situat entre la cafeteria i l'oficina del Banc de Santander del Campus Sescelades. L'entrada recomanada és per l'avinguda de Països Catalans, 26.

Si vens en cotxe, pots aparcar gratuïtament al campus.

12 h

Mapa

INSCRIPCIÓ TANCADA.

AFORAMENT COMPLET.

Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia:

Primer, el degà de la Facultat donarà la benvinguda i farà la presentació del centre. Posteriorment, es faran tres grups segons el grau d'interès:

 • Xerrada específica per als graus en Educació Infantil, Educació Primària i el doble grau en Educació Infantil in Primària.
 • Xerrada específica per al grau en Educació Social.
 • Xerrada específica per al grau en Pedagogia.

Cada xerrada serà conduida per la coordinació acadèmica del grau, acompanyada d’estudiants que explicaran la seva experiència. També hi haurà un temps per a consultes i aclariments. Finalment, es visitarà les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és l'entrada del vestíbul de l'edifici W0 de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Es recomana entrar pel desviament de la N-240 que dona accés a la Zona Educacional i aparcar davant de l'Escola de Pràctiques, la facultat queda just al darrer d'aquest centre.

12 h

Mapa

Inscripció
Campus Catalunya (Tarragona - centre)

Facultat de Ciències Jurídiques:

Primer el degà de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, es faran grups segons la titulació d'interès i les coordinacions acadèmiques cada grau l'explicaran juntament amb estudiants. Finalment es visita les instal·lacions i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l'Aula Magna del Campus Catalunya.

10 h

Mapa

Inscripció

Facultat d'Infermeria: Grau en Infermeria

Primer la degana de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, la coordinadora acadèmica del grau presentarà la titulació juntament amb estudiants. Finalment es visiten les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l’aula 202. Consulta el programa de la jornada.

10 h

Mapa

Inscripció

Facultat de Lletres:

L'equip deganal de la Facultat farà la presentació del centre i després els assistents es distribuiran en grups d'acord amb els graus en els quals estan interessats. Finalment, es visitaran les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l'Aula Magna del Campus Catalunya.

12 h

Mapa

Inscripció
Campus Bellissens (Reus)

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura: Grau en Arquitectura. NO QUEDEN PLACES. AFORAMENT COMPLET. Pots inscriure't a la jornada del 19 d'abril.

Primer, el director de l'Escola donarà la benvinguda i posteriorment, el responsable del grau en Arquitectura explicarà els detalls de la titulació. Finalment, es visitarà les instal·lacions acompanyats per alumnes i exalumnes de la URV.

El punt de trobada és el hall de l'entrada de l'edifici de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura.

10 h

Mapa

INSCRIPCIÓ TANCADA.

AFORAMENT COMPLET.

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut: NO QUEDEN PLACES. AFORAMENT COMPLET. Pots inscriure't a la jornada del 19 d'abril.

Primer la degana de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, es faran grups segons la titulació d'interès i les coordinadores de cada grau l'explicaran juntament amb estudiants. Finalment es visiten les instal·lacions i el CRAI de la Facultat.

12 h

Mapa

INSCRIPCIÓ TANCADA.

AFORAMENT COMPLET.

Facultat d'Economia i Empresa:

La degana de la Facultat donarà la benvinguda i presentarà el centre i, posteriorment, les coordinacions acadèmiques explicaran cada grau. En finalitzar, es deixarà un temps per a les consultes i els aclariments i es realitzarà una visita per les instal·lacions. 

El punt de trobada és l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa.

12 h

Mapa

Inscripció
Campus Vila-seca

Facultat de Turisme i Geografia:

El degà de la Facultat presentarà el centre i, posteriorment, les coordinacions acadèmiques explicaran cada grau. Finalment, es visitaran les instal·lacions.

El punt de trobada és el vestíbul de la Facultat de Turisme i Geografia.

10 h

Mapa

Inscripció
Campus Terres de l'Ebre (Tortosa)

12 h

Mapa

Inscripció
Seu del Baix Penedès (el Vendrell)

La jornada començarà amb una sessió informativa d'orientació sobre la preinscripció universitària i la de matrícula. A continuació, es faran grups segons el grau d'interès i les coordinadores acadèmiques de cada grau explicaran els detalls de la titulació. Finalment, es visitaran les instal·lacions i el CRAI.

El punt de trobada és l'entrada al CRAI i es recomana accedir al Centre des de l'avinguda Palfuriana. La Seu del Baix Penedès es troba al costat de l'Alberg de la Generalitat de Catalunya i de l'Escola de Turisme del Baix Penedès.

12 h

Mapa

Inscripció
Seu de Vilafranca del Penedès

La jornada començarà amb una sessió informativa d'orientació sobre la preinscripció universitària i la matrícula. A continuació, la responsable del grau en Infermeria explicarà els detalls de la titulació. Finalment, es visitaran les instal·lacions, aules, els laboratoris i el CRAI.

El punt de trobada és la consergeria de l'edifici. La Seu de Vilafranca es troba dins de l'Edifici de l'Enològica. La sessió informativa es desenvoluparà a l'Aula Magna.

10 h

Mapa

Inscripció

Divendres, 19 d'abril 2024

La Jornada de Portes Obertes s'organitza en dues sessions en diferents horaris. Si t'interessa assistir a dues sessions, t'has de registrar a totes dues però, comprova abans la distància entre els centres (facultats o escoles).

La primera sessió és a les 17 h i la segona a les 19 h. Et recomanem que arribis al punt de trobada vint minuts abans per acreditar-te amb el QR que t'enviarem entre 48 i 24 hores abans de la jornada.

En la taula de sota, trobaràs els horaris per a cada grau i centre i la localització. Comprova aquesta informació abans de registrar-te:

Campus/Centre

Hora

Ubicació

Inscripció
Campus Sescelades (Tarragona - Sant Pere i Sant Pau)

Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia: Grau en Psicologia

Primer, el degà de la Facultat donarà la benvinguda i presentarà el centre. Posteriorment, el coordinador acadèmic del grau explicaran el grau en Psicologia. En acabar estudiants de psicologia exposaran la seva experiència. En finalitzar les intervencions es deixarà temps per a consultes i aclariments. Finalment, es faran tallers experimentals i una visita guiada al CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és l'entrada del vestíbul de l'edifici W0 de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Es recomana entrar pel desviament de la N-240 que dona accés a la Zona Educacional i aparcar davant de l'Escola de Pràctiques, la facultat queda just al darrer d'aquest centre.

17 h

Mapa

Inscripció

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria:

El director de l'Escola realitzarà la presentació del centre i posteriorment, es faran grups segons el grau d'interès. Finalment, es visiten les instal·lacions, les associacions d'estudiants de l'escola i el CRAI.

El punt de trobada és els porxos de l'aulari de l'Escola Tècnica Superior Enginyeria (edifici E1) situat entre la cafeteria i l'oficina del Banc de Santander del Campus Sescelades. L'entrada recomanada és per l'avinguda de Països Catalans, 26.

17 h

Mapa

Inscripció

Facultat d'Enologia:

Després de la presentació de la Facultat per part del degà, es faran dos grups segons el grau d'interès: Biotecnologia o Enologia. Finalment, es visitaran les instal·lacions del centre, aules i laboratoris, i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és a l'entrada principal de la Facultat d'Enologia, el carrer Marcel·lí Domingo, 1.

17 h

Mapa

Inscripció

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química:

Primer, el director de l'escola realitzarà la presentació del centre i posteriorment, es faran grups segons el grau d'interès que es distribuiran entre els laboratoris. Finalment, es visita el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és el vestíbul de la sala de graus del Campus Sescelades (edifici E4) a l'entrada del campus per l'avinguda de Països Catalans, 26.

19 h

Mapa

Inscripció

Facultat de Química:

Primer el degà de la Facultat farà la presentació del centre. Posteriorment, els coordinadors dels graus explicaran les titulacions. En finalitzar es deixarà un temps per a consultes i aclariments i es visitaran les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és l'entrada de l'aulari (edifici N1) de la Facultat de Química.

19 h

Mapa

Inscripció

Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia:

Primer, el degà de la Facultat donarà la benvinguda i farà la presentació del centre. Posteriorment, es faran tres grups segons el grau d'interès:

 • Xerrada específica per als graus en Educació Infantil, Educació Primària i el doble grau en Educació Infantil in Primària.
 • Xerrada específica per al grau en Educació Social.
 • Xerrada específica per al grau en Pedagogia.

Cada xerrada serà conduida per la coordinació acadèmica del grau, acompanyada d'estudiants que explicaran la seva experiència. També hi haurà un temps per a consultes i aclariments. Finalment, es visitarà les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Sescelades.

El punt de trobada és l'entrada del vestíbul de l'edifici W0 de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Es recomana entrar pel desviament de la N-240 que dona accés a la Zona Educacional i aparcar davant de l'Escola de Pràctiques, la facultat queda just al darrer d'aquest centre.

19 h

Mapa

Inscripció
Campus Catalunya (Tarragona - centre)

Facultat de Lletres:

L'equip deganal de la Facultat farà la presentació del centre i després els assistents es distribuiran en grups d'acord amb els graus en els quals estan interessats. Finalment, es visitaran les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l'Aula Magna del Campus Catalunya.

17 h

Mapa

Inscripció

Facultat de Ciències Jurídiques:

Primer el degà de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, es faran grups segons la titulació d'interès i les coordinacions acadèmiques cada grau l'explicaran juntament amb estudiants. Finalment es visita les instal·lacions i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l'Aula Magna del Campus Catalunya.

19 h

Mapa

Inscripció

Facultat d'Infermeria: Grau en Infermeria

Primer la degana de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, la coordinadora acadèmica del grau presentarà la titulació juntament amb estudiants. Finalment es visita les instal·lacions de la Facultat i el CRAI del Campus Catalunya.

El punt de trobada és l'aula 202 del Campus Catalunya.

19 h

Mapa

Inscripció
Campus Bellissens (Reus)

Facultat d'Economia i Empresa:

La degana de la Facultat donarà la benvinguda i presentarà el centre i, posteriorment, les coordinacions acadèmiques explicaran cada grau. En finalitzar, es deixarà un temps per a les consultes i els aclariments i es realitzarà una visita per les instal·lacions. 

El punt de trobada és l'Aula Magna de la Facultat d'Economia i Empresa.

17 h

Mapa

Inscripció

Escola Tècnica Superior d'Arquitectura: Grau en Arquitectura

Primer, el director de l'Escola donarà la benvinguda i posteriorment, el responsable del grau en Arquitectura explicarà els detalls de la titulació. Finalment, es visitarà les instal·lacions acompanyats per alumnes i exalumnes de la URV.

El punt de trobada és el hall de l'entrada de l'edifici de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura.

19 h

Mapa

 

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut:

Primer la degana de la Facultat presentarà el centre. Posteriorment, es faran grups segons la titulació d'interès i les coordinadores de cada grau l'explicaran juntament amb estudiants. Finalment es visita les instal·lacions i el CRAI de la Facultat.

19 h

Mapa

Inscripció
Campus Vila-seca

Facultat de Turisme i Geografia:

El degà de la Facultat presentarà el centre i, posteriorment, les coordinacions acadèmiques explicaran cada grau. Finalment, es visitaran les instal·lacions.

El punt de trobada serà el vestíbul de la Facultat de Turisme i Geografia.

17 h

Mapa

Inscripció
Campus Terres de l'Ebre (Tortosa)

19 h

Mapa

Inscripció
Seu del Baix Penedès (el Vendrell)

La jornada començarà amb una sessió informativa d'orientació sobre la preinscripció universitària i la de matrícula. A continuació, es faran grups segons el grau d'interès i les coordinadores acadèmiques de cada grau explicaran els detalls de la titulació. Finalment, es visitaran les instal·lacions i el CRAI de la Seu del Baix Penedès.

El punt de trobada és l'entrada al CRAI i es recomana accedir al Centre des de l'avinguda Palfuriana. La Seu del Baix Penedès es troba al costat de l'Alberg de la Generalitat de Catalunya i de l'Escola de Turisme del Baix Penedès.

17 h

Mapa

Inscripció
Seu de Vilafranca del Penedès

La jornada començarà amb una sessió informativa d'orientació sobre la preinscripció universitària i la matrícula. A continuació, la responsable del grau en Infermeria explicarà els detalls de la titulació. Finalment, es visitaran les instal·lacions, aules, els laboratoris i el CRAI.

El punt de trobada és la consergeria de l'edifici. La Seu de Vilafranca es troba dins de l'Edifici de l'Enològica. La sessió informativa es desenvoluparà a l'Aula Magna.

17 h

Mapa

Inscripció

Com informar-te sobre la URV i l'accés a la universitat?

Et proposem diferents vies per informar-te sobre l'oferta i serveis de la Universitat Rovira i Virgili: