saltar al contingut principal
Cercar
URV

Orientació als centres de secundària


La URV, per tal d'orientar, informar i promocionar el fet universitari, concerta visites amb els centres de secundària per presentar la universitat, els graus que imparteix, així com els serveis i altres elements que fan de la URV una institució docent i investigadora de qualitat. També atenem totes aquelles qüestions que els alumnes plantegen en relació als estudis universitaris.

Els nostres tècnics i estudiants d’orientació van realitzar, el curs passat, més de 160 presentacions tant a centres de la província de Tarragona com de Lleida, Barcelona, Castelló o Illes Balears. Enguany ja tenim concertades més de 100.

Qui fa aquestes presentacions?

Tècnics d'orientació de l’Oficina de l’Estudiant (OFES i estudiants) i estudiants de la Universitat Rovira i Virgili.

Com?

  • Proposeu-nos quatre o cinc dades per a la presentació, enviant aquesta sol·licitud per correu electrònic a l’adreça orientacio(ELIMINAR)@urv.cat
  • Preferiblement, els grups haurien de no superar els 40 alumnes, per facilitar atenció i poder parlar còmodament del seu futur. Podeu proposar-nos fer més d’una presentació per a dos, tres, o aquells grups que considereu.
  • Us confirmarem una de les dates proposades a l’adreça de correu electrònic on ens heu fet la proposta.
  • Una o dues setmanes abans de la data, us enviarem un enllaç per a que els vostres alumnes contestin una petita enquesta sobre interesos (graus i serveis universitaris). El dia de la presentació en comentarem els resultats.
  • El dia de la presentació només necessitem un ordinador connectat a internet, a un projector i a un sistema d’àudio.