saltar al contingut principal
Cercar
URV

Orientació als centres de secundària


La URV, per tal d'orientar, informar i promocionar el fet universitari, concerta visites amb els centres de secundària per presentar la universitat, els graus que imparteix, així com els serveis i altres elements que fan de la URV una institució docent i investigadora de qualitat. També atenem totes aquelles qüestions que els alumnes plantegen en relació als estudis universitaris.

Atesa la situació sanitària motivada per la COVID-19, les presentacions es realitzen en la modalitat virtual o presencial, segons la preferència de cada centre i les condicions de mobilitat i de salut de cada moment.

Qui fa aquestes presentacions?

Tècnics d'orientació de l’Oficina de l’Estudiant de la Universitat Rovira i Virgili.

Com?

En aquests moments, les xerrades es realitzen en línia i en directe. L’Oficina de l’Estudiant disposa d’un petit plató des d’on es connecta via Teams amb el centre.

Per concertar la visita, cal que ens feu arribar la sol·licitud per correu electrònic(ELIMINAR) (orientacio(ELIMINAR)@urv.cat).

Un cop revisem la sol·licitud confirmarem la visita per correu electrònic al nom del professor o professora responsable.