saltar al contingut principal
Cercar
URV

Jornades de Portes Obertes URV


Què són les Jornades de Portes Obertes?

Les Jornades de Portes Obertes són activitats d'orientació universitària que serveixen per conèixer millor els graus que pots estudiar a la URV i com és la universitat: el professorat et detallarà, per exemple, com s'organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i mobilitats hi ha; alumnes o exalumnes t'explicaran com és l'experiència d'estudiar a la URV, i, el més important de tot, és l'ocasió per plantejar directament al professorat o alumnat, els dubtes que tinguis i aclarir-los.

A més de les Jornades de Portes Obertes presencials, l'equip tècnic d'orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l'assignació de places i quines beques i ajuts podeu obtenir els estudiants de primer de grau. També donen a conèixer quins serveis tindràs a la teva disposició per aprofitar al màxim l'etapa universitària tant dins com fora de les aules.

Jornades de Portes Obertes 2024

Anualment la URV organitza dues Jornades de Portes Obertes presencials adreçades a estudiants preuniversitaris de batxillerat i cicles formatius de grau superior, a les seves famílies i a professorat de secundària.

Les Jornades de Portes Obertes 2024 de la URV van ser el 24 de febrer i el 19 d’abril. Prop de 2.000 famílies van assistir a les Jornades de Portes Obertes 2024. Es van realitzar trenta sessions entre els diferents campus i localitats URV i el CRAI (Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació) van guiar més de 3.000 persones distribuïdes en 135 visites.

Com et pots informar sobre la URV i l'accés a la universitat?

Et proposem diferents vies per informar-te sobre l'oferta i serveis de la Universitat Rovira i Virgili:

Amb els graus de la URV el futur és teu!