saltar al contingut principal
Cercar
URV

Jornades de Portes Obertes URV


Jornades de Portes Obertes 2023

La URV ha organitzat dues Jornades de Portes Obertes el 2023 on hi ha participat més de 1.600 joves. Gràcies a totes les famílies que heu vingut a conèixer la URV!

Tant si has visitat la URV durant les Jornades de Portes Obertes com no, és possible que encara tinguis dubtes. Per això, et proposem diferents vies per informar-te sobre l’oferta i serveis de la Universitat Rovira i Virgili:

Què són les Portes Obertes?

Les Jornades de Portes Obertes són activitats d'orientació universitària que serveixen per conèixer millor els graus que pots estudiar a la URV i com és la universitat: el professorat et detallarà, per exemple, com s'organitzen els graus, quines sortides professionals tenen i quin tipus de pràctiques i mobilitats hi ha; alumnes o exalumnes t'explicaran com és l'experiència d'estudiar a la URV, i, el més important de tot, és l'ocasió per plantejar directament al professorat o alumnat, els dubtes que tinguis i aclarir-los.

Paral·lelament a les Portes Obertes presencials, l'equip tècnic d’orientació universitària de la URV organitza una xerrada informativa en línia sobre els aspectes administratius que cal saber per estudiar un grau: la preinscripció universitària, com és l'assignació de places i quines beques i ajuts podeu obtenir els estudiants de primer de grau. També donen a conèixer quins serveis tindràs a la teva disposició per aprofitar al màxim l'etapa universitària tant dins com fora de les aules.

Amb els graus de la URV el futur és teu!