saltar al contingut principal
Cercar
URV

Centre Mèdic Rambla Nova


Una de les especialitats del Centre Mèdic Rambla Nova és la Medicina de l'educació física i l’esport, que s’encarrega de la prevenció i el tractament de les lesions de l’aparell locomotor. El metge encarregat d'aquesta especialitat és el doctor Carlos Hernández Guerrero. També és competència seva la fisiologia de l’exercici (proves funcionals) i la prescripció d’activitat física (per diferents nivells d’esportistes i per patologies). En síntesi, aquest tipus de medicina es centra en promoure l'activitat física per a millorar la salut, però també millorar el rendiment dels esportistes.

En aquest centre podeu sol·licitar revisions esportives, proves funcionals, prescripció d’activitat física, prevenció i tractament de lesions, ecografia musculoesquelètica, infiltracions i embenats funcionals.

Des d'EsportsURV us recomanem que us feu una revisió mèdicoesportiva per tal d'identificar petits problemes i/o malalties. 

Oferta URV: 

  • Revisions Mèdicoesportives: 75 € (P.V.P: 90€).

    • Tenen un durada de 45 minuts.

    • Inclouen: annamesi (historial personal i familiar), historial lesional, antropometria (determinació del % de greix i múscul), podoscòpia, exploració aparell locomotor i cardiovascular, paràmetres basals (TA i ECG de repós), prova d'esforç i informe mèdicoesportiu.

    • Recomanacions: evitar ingesta abundant 60-90' abans de la prova; i evitar ingesta de begudes alcohòliques, cafeina i d'altres excintants abans de la realització de la prova. No realitzar exercici físic intens en les 24 hores prèvies. i portar roba d'esport per a la realització de la prova.

  • Visites de LESIONS ESPORTIVES (esquinços, fractures, lesions musculars..40 € (P.V.P: 90€).

Avís: per poder gaudir d’aquesta oferta, un cop tingueu cita us heu d'identificar amb vostra targeta digital, que teniu a l’App URV del vostre telèfon mòvil, al metge que us realitzarà la prova.

   Centre Mèdic Rambla Nova
 Cal demanar cita prèvia amb el Dr. Carlos Hernández Guerrero

Rambla Nova, 103

43001 Tarragona

977 25 00 00