saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

Una vegada revisada la teva sol·licitud i documentació mínima d’accés, es valorarà l’admissió al màster i, posteriorment, rebràs un correu electrònic informatiu. El mes d’agost es considera inhàbil, per tant, la documentació pujada al gestor documental es revisarà al setembre. Durant aquest mes tampoc es gestionaran admissions ni correus.

En cas que siguis admès/esa acadèmicament en 1a i 2a fase, se t'informarà que per poder tenir plaça de matrícula garantida, caldrà que facis una reserva mitjançant el pagament avançat de 400€.

Per fer aquest pagament, pots accedir a la plataforma Els meus Rebuts on trobaràs aquest rebut, que podràs pagar en efectiu o amb targeta de crèdit. Tingues en compte que el termini per fer aquest pagament són 10 dies naturals a partir de la data d'aquest correu. Un cop t'hagis matriculat, aquesta quantitat se't descomptarà de l'import final de la matrícula. Si gaudeixes de beca o algun altre tipus d'ajut o descompte per cursar el màster que impliqui que l'import final sigui menor a 400€, et retornarem la part que et correspongui. Però en el cas que no t'hi matriculis, no et retornarem l'import.

 • Si ets admès/esa i has fet efectiu el pagament de la reserva de plaça:
  • Rebràs informació sobre l'estat de compliment dels requisits de la teva documentació que podràs consultar a través del gestor documental.
  • Podràs tramitar el visat d'estada per estudiar un Màster a la URV. Pots consultar la guia sobre com tramitar-lo aquí. Si et preinscrius a la 4a fase i resideixes a un país que requereixi que disposis de visat per desplaçar-te presencialment a Espanya per cursar els teus estudis, has de valorar que puguis disposar d’aquest document a temps per incorporar-te a l’inici de l’activitat acadèmica. No podràs anul·lar la matrícula per la no obtenció del visat.
  • Si la documentació compleix amb els requisits formals necessaris,  podràs formalitzar la matrícula en el termini establert d'acord amb la teva fase de preinscripció. Consulta aquí el calendari.
 • Si ets admès/esa en 1a o 2a fase i no has fet efectiu el pagament de la reserva de plaça, únicament en cas que quedin places vacants i tinguis l’autorització de la Coordinació acadèmica, podràs matricular-te fora del termini establert del 10 al 19 de juliol, abonant la taxa corresponent.
 • Si ets exclòs/osa:
  • Rebràs informació sobre el motiu d'exclusió.
  • Podràs tornar a formalitzar la preinscripció en un altre Màster, o en el mateix, si hi ha places vacants, en el termini establert.

Al gestor documental trobaràs informació sobre el teu estat de preinscripció. Per a més informació sobre aquest estat, consulta aquí.