saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

Una vegada revisada la teva sol·licitud i documentació mínima d’accés, es valorarà l’admissió al màster i, posteriorment, rebràs un correu electrònic informatiu.

En cas que siguis admès/esa acadèmicament en 1a i 2a fase, se t'informarà que per poder tenir plaça de matrícula garantida, caldrà que facis una reserva mitjançant el pagament avançat de 400€.

Per fer aquest pagament, pots accedir a la plataforma Els meus Rebuts on trobaràs aquest rebut, que podràs pagar en efectiu o amb targeta de crèdit. Tingues en compte que el termini per fer aquest pagament són 10 dies naturals a partir de la data d'aquest correu. Un cop t'hagis matriculat, aquesta quantitat se't descomptarà de l'import final de la matrícula. Si gaudeixes de beca o algun altre tipus d'ajut o descompte per cursar el màster que impliqui que l'import final sigui menor a 400€, et retornarem la part que et correspongui. Però en el cas que no t'hi matriculis, no et retornarem l'import.

 • Si ets admès/esa i has fet efectiu el pagament de la reserva de plaça:
  • Rebràs informació sobre l'estat de compliment dels requisits de la teva documentació que podràs consultar a través del gestor documental.
  • Podràs tramitar el visat d'estada per estudiar un Màster a la URV. Pots consultar la guia sobre com tramitar-lo aquí.
  • Si la documentació compleix amb els requisits formals necessaris,  podràs formalitzar la matrícula en el termini establert d'acord amb la teva fase de preinscripció. Consulta aquí el calendari.
 • Si ets admès/esa i no has fet efectiu el pagament de la reserva de plaça, únicament en cas que quedin places vacants i tinguis l’autorització de la Coordinació acadèmica, podràs optar a tot l’esmentat en l’apartat anterior.
 • Si ets exclòs/osa:
  • Rebràs informació sobre el motiu d'exclusió.
  • Podràs tornar a formalitzar la preinscripció en un altre Màster, o en el mateix, si hi ha places vacants, en el termini establert.

Al gestor documental trobaràs informació sobre el teu estat de preinscripció. Per a més informació sobre aquest estat, consulta aquí.