saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

La preinscripció per al curs 2023-24 s'inicia el dia 1 de març del 2023. Consulta els calendaris. Per saber quin calendari específic te cada màster, consulta la seva web a través de l’oferta.

Abans de començar la preinscripció, tingues en compte:

  • La preinscripció requereix el pagament d’una taxa de 30,21 € no reemborsable, que és imprescindible abonar en el moment de realitzar la preinscripció en línia. Aquest pagament es fa amb targeta de dèbit o de crèdit. La preinscripció només és vàlida quan s'ha pagat aquesta taxa.
  • Un cop confirmis la preinscripció, rebràs un correu electrònic amb instruccions per a pujar la documentació necessària al teu gestor documental. El mes d’agost es considera inhàbil, per tant, la documentació pujada al gestor documental es revisarà al setembre. Durant aquest mes tampoc es gestionaran admissions ni correus.
  • Si ets admès/a en 1a o 2a fase, i vols assegurar-te una plaça, l’has de reservar mitjançant el pagament avançat de 400€ que et seran descomptats de la matrícula.
  • Si et preinscrius a la 4a fase i resideixes a un país que requereixi que disposis de visat per desplaçar-te presencialment a Espanya per cursar els teus estudis, has de valorar que puguis disposar d’aquest document a temps per incorporar-te a l’inici de l’activitat acadèmica. No podràs anul·lar la matrícula per la no obtenció del visat.

Els màsters universitaris següents tenen un calendari de preinscripció diferent: