saltar al contingut principal
Cercar
URV

Online Linguistic Support


El programa Erasmus+ té una eina online d'aprenentatge de llengües que permet als estudiants Erasmus+:

1. Abans d'iniciar la mobilitat, realitzar una avaluació de nivell online que determina la teva competència lingüística del país on faràs la mobilitat. Els idiomes disponibles actualment a la plataforma són: alemany, txec, danès, francès, grec, anglès, italià, holandès, polonès, portuguès i suec.

2. Després de realitzar l'avaluació, rebrem el resultat i tindràs la possibilitat de seguir voluntàriament un curs de llengua online durant la teva estada de mobilitat.

3. Al finalitzar la mobilitat, fer una altra avaluació de la competència lingüística adquirida durant la mobilitat.

Instruccions:

1. Aproximadament un mes abans d'iniciar la teva mobilitat rebràs un email amb l'assumpte següent UNIVERSITAT ROVIRA I VIRGILI invites you to complete your Erasmus+ OLS language assessment (REVISA LA CARPETA DE CORREU BROSSA) que inlou:

  • el teu usuari i contrasenya per poder realitzar l'avaluació online.
  • la data límit per poder realitzar l'avaluació que és abans de començar la teva estada de mobilitat Erasmus+. Et suggerim que ho facis tan aviat com rebis el missatge.

2. Rebràs els resultats de l'avaluació i ens has de dir si t'interessa dur a terme el curs online (gratuït) que hauràs d'anar seguint durant el període de mobilitat. Ens ho has d'indicar a mobility.out(ELIMINAR)@urv.cat per tal que t'assignem una llicència.

3. Al finalitzar la teva estada, hauràs de fer una altra avaluació de la competència lingüística adquirida durant la mobilitat. Si has de modificar les dates de mobilitat, ho has de fer a través del teu perfil de la plataforma OLS, l’International Center no té accés a aquestes dates. 

Important!

  • Les avaluacions inicial i final són obligatòries, t'informem que si no les realitzes no podràs percebre la beca Erasmus+ ni iniciar la teva estada de mobilitat. Encara que tinguis un certificat d'idioma o hagis realitzat la prova de nivell del Servei Lingüístic, has de fer l'avaluació.
  • Els estudiants que obtinguin un nivell C2 a l’avaluació inicial, no hauran de fer la segona avaluació al final del període de mobilitat.
  • La realització del curs online no suposa reconeixement acadèmic en crèdits ECTS, és a dir, no es pot incloure al Learning agreement.
  • El curs i les avaluacions són gratuïtes.
  • El resultat de l'avaluació NO condiciona la teva acceptació a la institució de destí.

L'idioma se t'assignarà en funció del teu país de destí! Així per exemple, si fas un Erasmus a Holanda, se t'assignarà automàticament en holandès encara que l'idioma d'instrucció de la institució d'acollida sigui l'anglès.

Si tens dubtes, contacta amb nosaltres!