saltar al contingut principal
Cercar
URV
Màsters > Màster universitari en Begudes Fermentades

Màster universitari en Begudes Fermentades - 9a edició

Durada
60 ECTS
Places de nou ingrés
30
Modalitat
Semipresencial
Idioma d'impartició
Castellà. Alguns materials docents són en anglès.
Horari

Matí i tarda, de dilluns a divendres.

Consulta aquí els horaris del curs 2020-21.

Data d’inici i final de la docència

Del principis d'octubre de 2021 a juny de 2022.

Si has de fer Complements de Formació, les classes s'inicien el mes de setembre de 2021.

Coordinació acadèmica
Dr. Nicolas Rozès
Centre de la URV
Facultat d'Enologia (URV)
Preu
2.913€

(preu del curs 2020-21)

Oficina de l'Estudiant
977 77 99 44
master(ELIMINAR)@urv.cat

Novetat Covid 19: La presencialitat de la docència s'adaptarà en funció de l'evolució de la situació sanitària. 

Aquest màster et forma com a investigador i professional en l'àmbit de les begudes fermentades: vi, vi escumós i cervesa.

El programa t’ofereix dues orientacions professionals clares, segons l'especialitat que vulguis escollir:

  • Avenços de la Recerca Enològica: forma professionals de la recerca dins l'àmbit de l'enologia o la biotecnologia alimentària que vulguin realitzar tesis doctorals o incorporar-se en departaments d'R+D+I en organismes públics o privats de recerca.
  • Ciència i Tecnologia de la Cervesa: forma professionals procedents de diferents àmbits (biotecnòlegs, enòlegs, enginyers, etc) en el procés d'elaboració dels diferents tipus de cerveses, tant industrials com artesanals.

També tens l'opció de cursar el màster sense escollir especialitat, amb un perfil més genèric. Per tant, es tracta d'una titulació amb objectius de formació en recerca i professionalitzadora de molt ampli abast.

  • AQU Begudes Fermentades 2019

La preinscripció està oberta fins el 30 de maig.

A partir del curs 2021-22, el màster s'ofereix en modalitat semipresencial (pendent d'aprovació).