saltar al contingut principal
Cercar
URV

Observatori de la Igualtat

|alt imatge capcalera|

Setmana per la Igualtat

Durant la Setmana per la Igualtat coneixerem com és la situació actual de les dones en les organitzacions productores de coneixement i de ciència, és a dir, les universitats i centres de recerca. Revisarem les garanties de funcionament coeducador de les institucions educatives, aprofundint en les iniciatives polítiques i científiques que existeixen en el marc universitari per corregir les desigualtats existents. A més a més, identificarem com són les relacions entre els gèneres, entre els homes i les dones en les societats contemporànies.

La nostra setmana de la igualtat celebra la jornada del 8 de març, Dia de les Dones, i en aquest sentit volem fer un acte de reconeixement a la persona o entitat de la societat civil i/o de la URV que s'hagi distingit per la defensa dels drets de les dones. Aquesta distinció duu el nom de la Dra. Maria Antònia Ferrer i Bosch (Tarragona, 1926).

Tenim la voluntat que el curs sigui d'interès transversal i interdisciplinari per els diferents estudis de grau i postgrau de la URV i, d'aquesta forma, esdevingui un element formatiu per a un important nombre d'estudiants, conscients de viure en una societat que vol ser més justa i igualitària. Us convidem a participar-hi.

Edicions