saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats


A la Unitat d’Igualtat organitzem diverses activitats enfocades al treball estratègic sobre la Igualtat amb perspectiva de gènere. Promovem premis, jornades i fem publicacions amb un sol objectiu: fer pedagogia sobre la desigualtat i apoderar la societat per corregir els desequilibris.

 • Setmana per la Igualtat

  Un cicle setmanal de xerrades i debats, exposicions i esdeveniments diversos, d’interès formatiu a tots els col·lectius URV i centrat en temes relacionats amb la Igualtat, al voltant del 8M.

 • Premi Maria Helena Maseras

  Maria Helena Maseras, la primera dona que va aconseguir estudiar a la universitat a l’estat espanyol, és un exemple de determinació per a joves investigadors i investigadores.

 • Calendari de dones científiques

  El temps i la ciència avancen de la mà de les dones. Descarrega’t el calendari de dones científiques: referents de coneixement per girar full i canviar la història.

 • Distinció Maria Antònia Ferrer

  Un guardó per reconèixer a les persones, entitats i col·lectius que han destacat per la seva tasca en defensa dels drets de les dones i la seva visibilització.

 • Girl's Day

  Qui ha dit que les noies no poden ser el que es proposin? Participa als tallers del proper Girl’s Day i coneix l’experiència d’enginyeres i investigadores que han cursat estudis a l’ETSE i ETSEQ.

 • Podcasts amb veus expertes

  Tenim molt a dir sobre igualtat des de la perspectiva de gènere. Enganxa’t als nostres podcasts ‘Fem Igualtat’: veus actuals i autoritzades per seguir superant obstacles.    

 • Exposicions

  Hem produït continguts expositius per apropar el coneixement produït per dones a la societat i posar en valor la seva contribució a la ciència. Coneix-les i demana-les. Unitat d’igualtat