saltar al contingut principal
Cercar
URV

La URV, un espai lliure de violència


A la Universitat Rovira i Virgili volem un entorn lliure de conductes violentes, discriminatòries o d'assetjament sexual per raó de sexe, orientació sexual, identitat o expressió de gènere. Tots els membres de la comunitat universitària tenen el dret de ser respectats i l'obligació de respectar i fer respectar les altres persones, tal com recull el codi ètic de la URV. I per això hem desenvolupat un Protocol de prevenció i actuació contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques

Si ets estudiant i tens dubtes en relació a una situació d'assetjament, emplena el formulari següent o posa’t en contacte amb: igualtat@urv.cat

T'escoltem i actuem!

El tractament a les queixes i denúncies que rebem es regula en el marc del Protocol de prevenció i actuació en l’àmbit de les violències masclistes i contra LGTBI+ que afecti a l’estudiantat de la URV. Aquest protocol defineix no només la resposta sinó també les responsabilitats de la URV en la prevenció de conductes violents.

Els objectius del protocol són: 

  • a) Prevenir l'aparició de la violència física, psíquica, sexual, masclista i contra el col·lectiu LGTBI entre els membres de la comunitat universitària.
  • b) Actuar contra les conductes violents, investigar-les, fer-ne el seguiment, determinar-ne les responsabilitats i, si escau, proposar la incoació d'un expedient disciplinari.
  • c) Acompanyar la víctima al llarg de tot el procés, procurant les mesures preventives per protegir-la així com la informació necessària per evitar-ne la indefensió.

Pots consultar el protocol a l’enllaç següent: