saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ajuts i accions urgents


Des d’ajudes de matrícula a col·laboracions d’emergència amb ONG. Si la situació ho requereix, la URV Solidària participa en iniciatives i campanyes solidàries que atenen situacions de necessitat puntual. A la llista següent trobaràs informació sobre les línies vigents a l’actualitat.


Beques per a estudiants

La nostra societat només serà justa si és capaç de garantir a tothom persona les mateixes oportunitats. A la URV creiem que l’origen i la disponibililitat econòmica no poden condicionar l’accés de les persones a la formació i al coneixement. Per això hem creat recursos adaptats, ajuts i beques.

  • Beques del Consell Social de la URV.

    L’objectiu d’aquestes beques és facilitar l'accés a l'ensenyament superior a totes aquelles persones que per raons econòmiques, culturals o de discapacitat hi troben dificultats.
  • Protocol d'acompanyament social extraordinari per causes d'especial vulnerabilitat o d'emergència humanitària de l'estudiantat de la URV. 

    L'objectiu d'aquest protocol és atendre les necessitats bàsques de l'estudiantat en situació de vulnerabilitat especial, per contribuir a la seva autonomia personal i promoure el desenvolupament de les seves capacitats. Aquesta mesura respon al compromís social assumit per la URV i per allò previst en el seu Codi ètic.
  • Programa de suport universitari per a l'èxit educatiu de joves en el sistema de protecció a la infància i l'adolescència.

    L’objectiu d’aquest programa és crear les condicions per a afavorir l'èxit acadèmic universitari de persones joves que han arribat a la majoria d'edat ateses pel sistema de protecció infantil i adolescent, i que tenen una trajectòria acadèmica satisfactòria en batxiller o en formació professional.

Atenció a les crisis humanitàries 

A la URV ens sentim fortament compromesos amb les víctimes i les persones desplaçades per les crisis humanitàries. Posem a la teva disposició informació, protocols i enllaços per ajudar de manera eficient i coordinada


Ajudes de matrícula per a persones afectades per la crisi d’Ucraïna

Допомога з оплати навчання для студенів, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні

Curs 2024-25

Curs 2023-24


Altres recursos i ajuts davant de necessitats d’acollida i refugi


Col·labora amb ONGs que treballen sobre el terreny 

Les Organitzacions No Governamentals duen a terme una tasca imprescindible en l’atenció dels milers de persones que pateixen les conseqüències de guerres i catàstrofes naturals. T’oferim diferents alternatives per poder col·laborar en les tasques d’emergència, reparació i ajuda humanitària que desenvolupen les ONG sobre el terreny.