saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ajuts i accions urgents


Des d’ajudes de matrícula a col·laboracions d’emergència amb ONG. Si la situació ho requereix, la URV Solidària participa en iniciatives i campanyes solidàries que atenen situacions de necessitat puntual. A la llista següent trobaràs informació sobre les línies vigents a l’actualitat.


Beques per a estudiants

La nostra societat només serà justa si és capaç de garantir a tothom persona les mateixes oportunitats. A la URV creiem que l’origen i la disponibililitat econòmica no poden condicionar l’accés de les persones a la formació i al coneixement. Per això hem creat recursos adaptats, ajuts i beques.

  • Beques del Consell Social de la URV.

    L’objectiu d’aquestes beques és facilitar l'accés a l'ensenyament superior a totes aquelles persones que per raons econòmiques, culturals o de discapacitat hi troben dificultats.
  • Protocol d'acompanyament social extraordinari per causes d'especial vulnerabilitat o d'emergència humanitària de l'estudiantat de la URV. 

    L'objectiu d'aquest protocol és atendre les necessitats bàsques de l'estudiantat en situació de vulnerabilitat especial, per contribuir a la seva autonomia personal i promoure el desenvolupament de les seves capacitats. Aquesta mesura respon al compromís social assumit per la URV i per allò previst en el seu Codi ètic.

Crisi humanitària per la guerra a Ucraïna 

A la URV ens sentim fortament compromesos amb les víctimes i les persones desplaçades per la barbàrie bèl·lica a Ucraïna. Posem a la teva disposició informació, protocols i enllaços per ajudar de manera eficient i coordinada


Ajuda urgent a les víctimes de les catàstrofes naturals del Marroc i Líbia 

Les Organitzacions No Governamentals duen a terme una tasca imprescindible en l’atenció dels milers de persones que s’han quedat sense casa. Tota ajuda econòmica serà benvinguda per atendre l’extrema necessitat de les víctimes.

Terratrèmol al Marroc

Inundacions a Líbia