saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com m'he de matricular

2.1. He de matricular-me a la secretaria o per internet?
2.2. Com s'accedeix a l'automatrícula?
2.3. No puc accedir a l'automatrícula, què he de fer?
2.4. No recordo la meva clau d'accés a la intranet, què he de fer?
2.5. Com es fa l'automatrícula?
2.6. Quina documentació he d'aportar per matricular-me?
2.7. Com sé que m'he automatriculat correctament?
2.8. Com imprimeixo el rebut/justificant de la matrícula? He perdut el rebut/justificant de la matrícula, com puc obtenir-ne un altre?
2.9. Estic pendent de reassignació, com m'he de matricular?


 

2.1. He de matricular-me a la secretaria o per internet?

A) Si ets estudiant de nou accés:

La Secretaria t'haurà comunicat el sistema que té previst. No obstant, en qualsevol cas, si l'organització no s'ajusta al teu interès, pots fer-los arribar la teva petició a través dels formularis de contacte.

B) Si ja ets estudiant de la URV:

Has de formalitzar la matrícula a través del sistema d'automatrícula per Internet en el dia i horari que tens assignat.

A la web de la URV, trobaràs informació addicional que et donarà suport a l'hora de realitzar el procés.

També pots traslladar els dubtes que tinguis a través dels formularis de contacte.
 

2.2. Com s'accedeix a l'automatrícula?

Vés a la pàgina web de la URV, a dalt a la dreta, clica al desplegable “Dreceres” i tria “Matrícula”. Un cop dins, hauràs de seleccionar el tipus d’estudis que et correspon, en aquest cas “Grau”, i arribaràs a la pàgina que conté tota la informació de matrícula de grau.

Cal que tinguis en compte que sols podràs començar l'automatrícula quan comenci el teu període establert per a fer-la, no abans del dia ni de l’horari assignat.

2.3. No puc accedir a l'automatrícula, què he de fer?

1. Pot ser que no estiguis accedint correctament, per això cal que comprovis que estàs accedint en el període establert per fer la teva matrícula segons el calendari de matrícula:

2. Pot ser que les teves claus d'accés s'hagin de restablir.

 • El codi d'usuari i clau d'accés són els que utilitzes per entrar als serveis digitals de la Universitat (Intranet, correu electrònic, Campus Virtual, revistes electròniques, etc.).
 • Si amb aquestes credencials et dona errada d'autentificació en l'automatrícula, restableix la teva clau d'accés a través del següent enllaç.
 • Si malgrat tot no pots accedir, envia un correu electrònic a cau@urv.cat fent constar quina és la incidència i la informació següent:
  • Identificador: NIF/NIE/passaport
  • Nom i cognoms
  • Adreça postal del domicili
  • Telèfons i correu electrònic de contacte

3. Si quan intentes accedir a l’aplicació d’automatrícula aquesta et retorna un missatge d’error per usuari i/o contrasenya incorrecte/a/es, si us plau, revisa que l’usuari i contrasenya que has introduït s’ajusten a les indicacions.

2.4. No recordo la meva clau d'accés a la intranet, què he de fer?

Fes el següent:

1. Vés a la pàgina d’accés a l'intranet i clica l'enllaç “Oblit de clau d’accés”.

2. Una vegada s’obri la pantalla, clica el botó “Ajuda”, a dalt a la dreta, per ampliar la informació.

Emplena el codi d’usuari i els caràcters de la imatge i segueix les indicacions.


3. Si, fent el pas anterior, encara no pots restablir la teva contrasenya; clica “Obtenir més ajuda” i s’obrirà aquesta pantalla.

En aquesta pàgina se t’indica que cal enviar un correu electrònic a cau@urv.cat fent constar quina és la incidència i la informació següent:

 • Identificador: NIF/NIE/passaport
 • Nom i cognoms
 • Adreça postal del domicili
 • Telèfons i correu electrònic de contacte

2.5. Com es fa l'automatrícula?

A la web de Matrícula trobaràs els enllaços "Accés a l'automatrícula" que et permetran formalitzar-la.

Si amb tot, tens algun dubte, contacta amb la secretaria del teu centre/campus.
 

2.6. Quina documentació he d'aportar per matricular-me?

Pels estudiants de nou accés, la documentació requerida varia en funció de la via d'accés al grau; la trobaràs detallada aquí.

Si ets estudiant a partir de segon curs i ja tens la documentació actualitzada, no has de lliurar cap documentació addicional. Si et matricules, però en una classe de matrícula que dona dret a reducció (família nombrosa, discapacitat, etc.), consulta en el teu expedient econòmic (intranet) la vigència de la documentació acreditativa dels descomptes aplicables a la teva matrícula.
 

2.7. Com sé que m'he automatriculat correctament?

Al finalitzar el procés de matrícula rebràs un correu electrònic en el qual t'informaran que t'has matriculat correctament. A més, et recomanem que guardis el rebut de matrícula i l’imprimeixis com a justificant de la mateixa. En aquest justificant de matrícula  pots veure les assignatures i crèdits matriculats, així com l'import que has de fer efectiu de la manera escollida. Si no has guardat el rebut en el moment de l'Automatrícula, podràs obtenir-lo posteriorment a través de "Els meus rebuts".

A la intranet de la URV també pots consultar el teu expedient acadèmic i econòmic on veuràs les assignatures matriculades, els imports de la mateixa i la forma de pagament que has escollit.

2.8. Com imprimeixo el rebut/justificant de la matrícula? He perdut el rebut/justificant de matrícula, com puc obtenir-ne un altre?

Has de fer-ho al finalitzar el procés d'automatrícula i ho pots fer directament des del lloc on l'has formalitzat. Si no t'has guardat una còpia, durant els 5 dies posteriors a la realització de la mateixa, pots tornar a entrar a l'automatrícula a partir de les 16 h i fins a les 23:59 h i imprimir-ne una còpia.

Passat aquest període, per imprimir i gestionar els rebuts de matrícula, disposes de la plataforma “Els meus rebuts

2.9. Estic pendent de reassignació, com m'he de matricular?

Si estàs pendent de reassignació a un ensenyament d'una altra universitat pública o a la Universitat de Vic, aquí trobaràs la informació de com pots matricular-te a la URV.