saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències d'Aprenentatge Servei al Grau d'Enginyeria Elèctrica


Treball de Fi de Grau - Estudi sobre les repercussions ambientals i sobre la salut de les torres d'alta tensió al Barri El Pinar

  • Coordinació: Francisco González (francisco.gonzalezm(ELIMINAR)@urv.cat), Sandra Contreras (sandra.contreras(ELIMINAR)@urv.cat).
  • Entitat: Associació de Veïns del Barri El Pinar.
  • Resum: Aquest projecte es deriva del I Mercat de Projectes Socials, celebrat a la Facultat d'Economia i Empresa a Reus durant el curs 2014-15. Es tracta d'un estudi sobre les repercussions ambientals i sobre la salut de les torres d’alta tensió al barri El Pinar, on s’estudiarà l’efecte dels camps electromagnètics com a resultat del pas de línies elèctriques d’alta i molta alta tensió per aquesta urbanització. L’estudiant ha de representar el seu projecte i explicar com el desenvoluparà, els reptes que haurà d’afrontar i què creu que en traurà. Serveix per fomentar la reflexió durant l’experiència d’APS i perquè l’estudiant consideri les situacions de forma objectiva, subjectiva i analítica.

Treball de Fi de Grau - Disseny d'una planta solar fotovoltaica al municipi d'Almatret

  • Coordinació: José Antonio Barrado Rodrigo (joseantonio.barrado(ELIMINAR)@urv.cat)
  • Entitats: Ajuntament d'Almatret i Associació de Micropobles de Catalunya.
  • Resum: Disseny d'una planta solar fotovoltaica al municipi d'Almatret. Treball que fomenta el desenvolupament de les energies renovables i diversificació de la producció elèctrica durant el curs acadèmic 2020-21. Així com l'increment de la fiabilitat i eficiència energètica en les xarxes elèctriques en ambients rurals.