saltar al contingut principal
Cercar
URV

Mercat de Projectes Socials de la URV


El Mercat de Projectes Socials és una activitat orientada a facilitar la col·laboració entre les entitats socials i la URV en el context del Programa d'Aprenentatge Servei (APS). És una actuació inclosa en el Pla Estratègic del Consell Social de la URV.

Aquest 10è Mercat de Projectes Socials serà el 4 de maig de 2023 al Campus Catalunya de la URV. L'objectiu és afavorir el contacte directe entre entitats socials, culturals i ambientals amb estudiantat i professorat universitari, amb la finalitat de promoure Treballs de Fi de Grau, Treballs de Fi de Màster i tesis doctorals que responguin a necessitats reals. 

A través de la promoció d'una mostra dels projectes que formen part del Catàleg de projectes d'Aprenentatge Servei, es podran trobar projectes susceptibles de constituir TFG, TFM i tesis doctorals durant el curs acadèmic 2023-2024, d'interès potencial per a titulacions de tots els àmbits de coneixement

El 10è Mercat de Projectes Socials és una activitat inclosa dintre de les Accions Específiques de Formació de l'ICE de la URV (PROFID 01IT0024-3).