saltar al contingut principal
Cercar
URV

Premis, ajuts i altres reconeixements


2024

 • Premi de Compromís Social Immaculada Sastre Miró de la URV. Categoria Treball Fi de Grau, pel TFG en modalitat APS "Desenvolupament d'una aplicació mòbil per a la gestió de la tortuga careta
  al litoral català". Sergi Sigró Barruz, estudiant del Grau en Enginyeria Informàtica. Escola Tècnica Superioi d’Enginyeria.

2023

 • Premi de Compromís Social Immaculada Sastre Miró de la URV. Categoria Treball Fi de Grau, pel TFG en modalitat APS "Experiència d'aprenentatge i servei: "Disseny d'una eina d'avaluació d'activitats inclusives en el lleure". Ester Capdevila Rosa, estudiant del Grau de Pedagogia. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2022

 • Premi de Compromís Social Immaculada Sastre Miró de la URV. Categoria Treball Fi de Màster, pel TFM en modalitat APS "El conflicto sobre los recursos naturales y la aplicación del convenio n. 169 de la Organización Mundial del Trabajo en Guatemala". Raquel Llop Labaila, estudiant del Màster Universitari en Dret Ambiental. Facultat de Ciències Jurídiques / CEDAT.
 • Premi de Compromís Social Immaculada Sastre Miró de la URV. Categoria Treball Fi de Grau, pel TFG en modalitat APS "Aplicació de voluntariat de Tortosa". Josep Calero Santo, estudiant del Grau en Enginyeria Informàtica. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria.

2021

 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent al projecte "APS i COIL amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible des de l'assignatura de Política i Gestió Educativa de la URV i Ètica i ciutadania del TEC de Monterrey Mèxic". Modalitat individual, per la professora M. Concepció Torres Sabaté. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.
 • Premi del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya als millors TFG de Pedagogia de les universitats catalanes, pel TFG en modalitat APS "La cura emocional dels professionals que treballen amb joves en risc d'exclusió social". Núria Mansergas, estudiant del Grau de Pedagogia. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.
 • Premi InnovaURV de Treball de Fi de Grau, pel TFG en modalitat APS "La cura emocional dels professionals que treballen amb joves en risc d'exclusió social". Núria Mansergas, estudiant del Grau de Pedagogia. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2019

 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent al projecte "Aprenentatge i servei en el camp de la nutrició: des de l'aula universitària a l'escola". Modalitat col·lectiva, coordinada per les professores Núria Aranda Pons, Maria Victoria Arija Val, Mònica Chica Díaz, Montserrat Giralt Batista, Marta Romeu Ferran i Rosa Maria Solà Alberich. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.
 • Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària de la Generalitat de Catalunya pel projecte "Aprenentatge i servei en el camp de la nutrició: des de l'aula universitària a l'escola". Modalitat col·lectiva, coordinada per les professores Núria Aranda Pons, Maria Victoria Arija Val, Mònica Chica Díaz, Montserrat Giralt Batista, Marta Romeu Ferran i Rosa Maria Solà Alberich. Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.

2018

 • Premi InnovaURV de Treball de Fi de Grau, pel TFG en modalitat APS "Enkaixo S.L." Alba Arenòs Abril, estudiant del Grau d'Administració i Direcció d'Empreses. Facultat d'Economia i Empresa.
 • Finalista als Premis Aracoop 2018 pel TFG en modalitat APS "Bases reguladores dels horts socials de la Universitat Rovira i Virgili" Raquel Llop Labaila, estudiant del Grau de Dret. Facultat de Ciències Jurídiques.
 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte "Docència amb valor afegit". Modalitat individual, pel professor Albert Fabregat Sanjuan. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química.
 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte "Horts socials a la URV: l'educació ambiental per a la innovació social". Modalitat col·lectiva, coordinada per les professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banquè i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.
 • Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Univèrsitaria de la Generalitat de Catalunya pel projecte "Horts Socials URV: l'educació ambiental per a la innovació social". Modalitat col·lectiva, coordinada per les professores Ángeles Galiana Saura, Maria Marqués Banquè i Susana Borràs Pentinat. Facultat de Ciències Jurídiques.

2017

 • Reconeixement com a exemple de bones pràctiques en la recerca i innovació responsables pel projecte europeu HEIRRI al Programa d'Aprenentatge Servei de la URV.

2016

 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte Aprendre ajudant, ajudant a aprendre. Modalitat individual, pel professor David Dueñas Cid. Facultat de Ciències Jurídiques.

2014

 • Premi Federico Mayor Zaragoza pel "Projecte Tàndem" a les tres institucions coorganitzadores: la Universitat Rovira i Virgili, l'Ajuntament de Tortosa i els Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre. Coordinat pel professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2013

 • Accèssit al Premi Solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre pel "Projecte Tàndem" presentat pel professor Josep Holgado. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.

2012

AJUTS:

 • Convocatoria para la concesión de subvenciones para el Desarrollo de Proyectos y Acciones Orientadas a la Mejora de la Atención Integral y Empleabilidad de los estudiantes universitarios (Orden EDU/2346/2011, de 18 de agosto. BOE núm. 210 de 1 de septiembre de 2011 i Orden EDU/3536/2011, de 12 de diciembre, BOE núm. 312 de 28 de diciembre de 2011).

Gràcies a aquesta subvenció s'ha pogut dur a terme el disseny inicial d'aquesta web.

2011

 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte "Disseny i experimentació metodològica d'activitats d'aprenentatge servei aplicades a estudiants de periodisme de la URV". Modalitat individual, pel professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.

2010

 • Menció extraordinària del Consell Social de la URV al treball "El Pràcticum solidari i la cooperació internacional de la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV a Nicaragua". Modalitat col·lectiva, coordinada pel professor Luís Marqués. Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia.
 • Menció especial en els Premis AQU-ANECA a la millor comunicació en format pòster, del VI Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació, al treball "De la simulació a la implicació social de l'alumne. Metodologies actives aplicades a estudiants de comunicació", pel professor Antoni Pérez-Portabella. Facultat de Lletres.

2007

 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte "Clínica Jurídica Ambiental". Modalitat col·lectiva, coordinada pel professor Antoni Pigrau Solé. Facultat de Ciències Jurídiques.

2003

 • Distinció Jaume Vicens Vives a la Qualitat Docent Universitària de la Generalitat de Catalunya per l'assignatura de "Dret i Presó", de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva, coordinada pel professor Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.
 • Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent pel projecte "Dret i Presó" de la titulació de Dret de la Facultat de Ciències Jurídiques. Modalitat col·lectiva, coordinada pel professor Josep Miquel Prats Canut. Facultat de Ciències Jurídiques.