saltar al contingut principal
Cercar
URV

Estudiantat


Què és l'APS?

Es tracta d’una activitat que integra el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts, competències, habilitats o valors, a partir de la pràctica reflexiva.

Aquí pots veure el vídeo institucional sobre l'APS.

Escolta què en pensen estudiants que ja han fet APS, en aquest vídeo:
 

Quins beneficis m'aporta l'APS com a estudiant?

  • Fomenta el vincle amb la teva universitat (sentit de pertinença).
  • Promou el teu compromís actiu amb el teu entorn social.
  • Pots desenvolupar de manera efectiva i avaluable el currículum nuclear de la URV i, molt particularment, el compromís amb l'ètica i la responsabilitat social com a ciutadà/ana i com a professional.
  • Pots millorar la sensibilitat per la diversitat i la multiculturalitat.
  • Pots desenvolupar de manera efectiva i avaluable competències transversals i específiques de la teva titulació.
  • Incrementa la motivació per a l’aprenentatge.
  • Estreny la teva relació amb el professorat afavorint processos d’aprenentatge efectius.

Com hi puc participar?

En el context de les assignatures

D’acord amb la definició i els elements de l’APS, l’aprenentatge ha de ser sempre acadèmic, és a dir,  implica necessàriament una vinculació amb les assignatures de la titulació:

Suggerint

Pots suggerir-nos entitats socials que creus que podrien estar interessades a col·laborar amb el Programa d'Aprenentatge Servei, o bé pots fer propostes per a realitzar Aprenentatge Servei en assignatures com Pràctiques Externes, Treball Fi de Grau, Treball Fi de Màster o Estudis de Doctorat.

Fent difusió

En cas que ja hagis participat en una experiència d'Aprenentatge Servei, ajuda'ns a difondre-la entre les teves amistats, coneguts/des i companys/es de classe!

Quin reconeixement tindré?

El reconeixement són els mateixos crèdits de l'assignatura en què s'ha dut a terme l'experiència d'Aprenentatge Servei. A més, i en cas d'haver aprovat l'assignatura, la Universitat expedirà un certificat per tal que puguis acreditar que has participat en el Programa d'Aprenentatge Servei de la URV.

Per tal de rebre aquest certificat s'ha de contestar l'enquesta de satisfacció en línia. Una vegada feta, rebràs el certificat de participació al teu correu electrònic institucional de la URV.