saltar al contingut principal
Cercar
URV

Màster en Emprenedoria i Innovació


El màster forma universitaris que, al marge de la seva especialització acadèmica, vulguin tenir un coneixement profund de les tècniques econòmiques, comptables, financeres, organitzatives i d'estudis de mercat imprescindible per crear una empresa innovadora.

La proposta té una clara vocació transversal i el seu objectiu general adopta una doble dimensió: del vessant professional, fomenta l'aprenentatge de les tècniques de gestió de projectes i la planificació estratègica en contextos innovadors, del vessant personal, afavoreix el treball en equip i el lideratge ètic en els futurs emprenedors que aposten pel canvi i la innovació.

En la conjuntura social i econòmica actual, el foment de l'emprenedoria innovadora esdevé una estratègia clau per transitar cap a un model econòmic més sostenible i més centrat en el capital humà. És per això que aquest màster constitueix una oferta de postgrau molt oportuna per la temàtica i la funció estratègica de la figura de l'emprenedor innovador.

Enllaç document informatiu del màster: infomei.

Sortides i jornades programades:

2018

Dijous 26 d’abril: Simposi d’economia sobre "e-deportes". Acte amb Carlos Murillo, expert en economia de l’esport; Jordi Roqué, empresari en e-sports.

Dimarts 24 d’abril: VISITA Club Coworking (La Selva del Camp).

Dimecres 18 d’abril: VISITA ICIQ (Instituto Catalán de Investigación Química) y CTQC (Centro Tecnológico de la Química en España).

Dimarts 17 d’abril: VISITA a la Bodega Mas Vicenç (Cabra del Camp).

Dimarts 17 d’abril: VISITA FERIA ALIMENTARIA 2018.

Dimecres 11 d’abril: Charla sobre start-ups a cargo de Pere Condom, director del programa Cataluña Emprende de la Generalidad de Cataluña.

Dimecres 4 d’abril: Presentación informe « Fusions i adquisicions: el cas de la indústria del software a Catalunya» por Carles Méndez.

2017

Dijous 11 de novembre: Asistència a iFEST 2017.

                                 Resultado de imagen de logo urv empren