saltar al contingut principal
Cercar
URV

Enquesta GUESSS


GUESSS (Global University Entrepreneurial Spirit Students' Survey) és un projecte d'investigació d'emprenedoria universitària coordinat per les universitats de St. Gallen i Berna de Suïssa. Cada dos anys elabora informes per comparar la situació emprenedora per països i emet recomanacions amb la finalitat d'impulsar la cultura emprenedora i la creació d'empreses basades en el coneixement universitari.

L’any 2021, l'edició internacional de GUESSS va estar tot un èxit. 3.000 universitats de tot el món van formar part en el seu estudi. A Espanya van col·laborar 72 universitats, inclosa la Universitat Rovira i Virgili.

Més de 2.000 estudiants de la URV (un 13,5% dels estudiants matriculats) van participar en l'enquesta de GUESSS. En termes relatius, la URV es trobava en la 17ena posició amb més participació a nivell nacional.

A Espanya, 133.511 universitaris (8,42% dels estudiants matriculats) van participar responent l'enquesta de GUESSS. Pel que fa als resultats de l'enquesta globals, un 9% de la comunitat universitària mundial va participar en les enquestes d'aquest estudi.

Aquest any, GUESSS torna a coordinar l’estudi d’emprenedoria universitària i conjuntament amb la Universitat Rovira i Virgili, instem als estudiants a participar responent aquesta enquesta.