Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR) - 5a edició
Informació acadèmica
Pràctiques externes
El programa inclou quatre períodes de pràctiques obligatòries diferents:
- Semestre 1 (setembre): Adaptació al marc pràctic del vi.
- Semestre 2 (juny). Pràctiques d’enoturisme.
- Semestre 3 (setembre a octubre). Pràctiques en vinificació.
- Semestre 4 (febrer a juny): Pràctiques professionals (Treball final de màster)
Treball final de màster
Mobilitat
Com a programa Erasmus Mundus, un dels elements centrals del màster Wintour és precisament la seva mobilitat internacional.
El programa acadèmic requereix que els estudiants cursin un semestre a cadascuna de les tres universitats organitzadores: el primer semestre a la Universitat Rovira i Virgili - Tarragona; el segon, a la Universitat de Burdeus; i el tercer, a la Universitat de Porto. Durant aquests tres semestres els estudiants també participen en diverses excursions i visites de treball de camp que poden implicar mobilitats puntual a altres regions o països veïns.
D'altra banda, l'últim semestre els estudiants del màster realitzen pràctiques en una de les organitzacions privades o públiques associades al Consorci Wintour, els quals es troben en països europeus (per exemple: Itàlia, Grècia, França, Portugal o Espanya) o fins i tot fora de la Unió Europea.
Qualitat
Principals indicadors de la titulació.
Més informació sobre la qualitat del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme (WINTOUR)
Registre oficial de títols (RUCT)
Beques específiques
Beques Erasmus Mundus per estudiants europeus i no europeus.